KIJA NAPRAVILA HAOS ULASKOM U „ZADRUGU“: Luna i Sloba RASKIDAJU?!

Kija Kockar, supruga Slobe Radanovića, sinoć je ušla u rijaliti „Zadruga“ i tako postala cimerka svom još uvek zakonitom mužu i njegovoj novoj devojci – Luni Đogani

Foto: Jutjub
Loading...

Pevačica Anabela Atijas podržavala je svoju ćerku, a sada je otkrila kako se oseća povodom najnovijih dešavanja u Zadruzi.

– Kad sam ušla u „Zadrugu“ sve sam rekla! Zar nešto nisam bila u pravu? Ovo je sve bilo smišljeno, svima čestitam što su stvorili novu zvezdu! Nju sam ja stvorila onaj dan kad sam joj dala na značaju. Poslala je muža u rijaliti i rekla mu da se „zakači“ na Lunu, znala je da će dobiti medije. Postala je slavna, svi smo stvorili monstruma! – rekla je Anabela, pa dodala:

– Da sam ja na mestu Lune i Slobe, ja bih preskočila ogradu! Šou bi propao čim bi oni otišli. Ja bih to uradila, ali oni neće, borci su. Sloba je učinio pravu stvar jer se ovlaš pozdravio sa Kijom, šta je trebalo da uradi, da je poljubi?

Pevačica je istakla da je moguće da će Luna i Sloba uskoro raskinuti zbog Kije.

– Nisam vidovita, da jesam verovatno bih zarađivala od toga. Bila bih srećna ukoliko bi raskinuli, ako muškarac nije pravi neka se odmah pokaže ko je i šta je. Ako ne želi da bude sa njom, ne može ga niko naterati da ostane u vezi. Vreme će da pokaže sve – kazala je pevačica, piše Blic.

Pogledajte reakciju Slobe i Lune nakon ulaska Kije u „Zadrugu“:

 

Izvor: blic.rs / Šoutajm.rs

Loading...