BIRAJ, ONA ILI JA: Luna podivljala zbog Slobe i Kije, smirila se tek kada joj je otkrio najveću bračnu tajnu! (VIDEO)

U rijalitiju se dešava niz rasprava od kako je Slobina bivša žena ušla i pomrsila konce.

Loading...

Luna Đogani u toku dana je imala prvu svađu sa Slobinom ženom Kristinom Kockar koja im je svojim ulaskom unela mnogo problema.

Kasnije se Kija se skoro sat vremena svađala sa svojim suprugom, a kada se ta svađa završila, Luna je eskplodirala što su supružnici uopšte razgovarali. Blogerka je prvo svog dragog tražila po dvorištu, a on se sakrio iza automobila kod hotela i nije želeo da se odazove Luni.

„Muka mi je! Ja se osećam kao debil! Ja sam retard. Idem tamo, pitam nju da li je gladna, žedna… Ili ona ili ja! Biraj! Ja ispadam budala! Ti kao „žao mi je nje, ona je jadna…“ i evo šta radi, pravi ološa od tebe!“, vikala je Luna na Slobu.

Đoganijeva je pričala kako će Kija uništiti svog supruga koga i dalje zove „Bobili“ i da je zbog toga što je uvek tražio Kristini opravdanja bio nesrećan.

„Šta pričaš? Ja sam prišao kao čovek njoj. Alo, došli smo u rijaliti, ne u pozorišnu predstavu. Ko nije za ovo, ne treba da bude ovde! Kakav prljav veš planira ona da iznese? Ja znam da to nema, ja znam kakav sam čovek! Ja se sa njom nisam osećao kao muškarac, uvek mi je govorila da me gleda kao cimera!“, branio se Radanović.

Pogledajte video:

 

 

Izvor: Kurir.rs

Loading...