ANABELI ĆE POZLITI: Tamara Đurić: Bolje da ste Lunu prodali i živeli od toga! Obrukaste jadno dete!

Anabela i njena ćerka Luna postale su glavna tema mnogih poznatih ličnosti. Posle rata sa reperima, oglasila se i Tamara Đurić koja je vrlo oštro prokomentarisala dešavanja u rijalitiju i ponašanje jedne majke.

Loading...

Naime, Tamara je poludela zbog Luninog komentara upućenog njoj, pa je odlučila da joj odgovori u svom stilu.

Ona je na svom Fejsbuk profilu poslala poruku Đoganijevom, a da nije štedela ni njunu majku Anabelu Atijas, sa kojom se već prepucavala preko medija pre nekoliko meseci.

„Tvoji komentari su stabilni i utemeljeni u pamet kao mlecni zubi kod deteta u prvom razredu. Mozak na stepenu razvoja osrednje ćurke u karton naselju ispod mosta, ali pre upotrebe „mozga“ proveri da l’ ga imaš, pa onda motoričkim sistemom izgovora izgovori nešto, ako ti vilica i usta ne služe samo za oralno zadovoljavanje. Pre svakog komentara kao dokaz osnovne higijene priložiti zubni karton. Bolje da ste je čuvali da je po tradiciji prodate negde i živite od toga nego što obrukaste ovo jadno dete zarad jedne pesme koju izdade joj majka Razija. Lako ti je da se kuneš u Anabelu kad ti se majka zove Razija. A definicija blama će ti se sama kasti kad izađeš iz vile i vratiš se u mahalu“, poručila je Đurićeva.

Podsećamo, Tamara se pre izvesnog vremena sukobila sa Anabelom nakon što je izjavila da ne postoji opravdanje za Lunu za to što se upustila u emotivni odnos sa oženjenim čovekom. Tada joj je Anabela poručila da se molila za njeno zdravlje i da nema pravo da morališe, jer je u „Farmi“ bila sa četvoricom muškaraca.

„Nema potrebe da se Anabela moli svom bogu za mene. Bolje bi joj bilo da se pomoli za to da u „Zadrugu“ nije poslala jednu, a da joj se ne vrate dve. O njih su se svi češali, što se kaže, kao medved o bukvu“, rekla je tada Tamara, između ostalog.

 

 

 

Izvor: Kurir.rs

Loading...