DOSADILO JOJ DA SLUŠA PRIČE KAKO SE DROGIRA, PA OTVORILA DUŠU: Moj tata je lečeni narkoman, ja to nikada ne bih uradila!

Danima se u Zadruzi razglaba o tome šta se dogodilo na Zlatiboru pre nekoliko godina, a da su svedoci toga bili Anđelo Ranković, Jovan Mijalković i Luna Đogani.

Loading...

Naime, Anđelo je jednom prilikom izjavio da “zna nešto čime bi mogao da ukanali Lunu”, ali nije želeo da otkrije o čemu se radi.

Lunu su danima svi pritiskali da prizna o čemu se radi, te je ona na kraju odlučila da prekine raznorazne glasine i da otkrije šta je u pitanju.

„Radi se o tome da se pričalo da sam se drogirala jer sam bila u takvom društvu tada na Zlatiboru. Moj tata je lečeni narkoman i ceo život sam imala traume od toga. Kada čujem reč droga meni nije dobro. Moja mama zna da ja tako nešto nikad ne bih uradila. Rekla mi je da bi mi u životu sve oprostila samo mi to nikad ne bi oprostila. Čula sam i da sam prostitutka i sponzoruša i da se drogiram, više ne mogu da reagujem na bilo šta“, priznala je Luna.

Nakon njene ispovesti usledio je aplauz kojim su zadrugari podržali toliku iskrenost. Saška Karan ju je takođe pohvalila i dodala da bi za nju najveći poraz u životu bio da joj se dete drogira.

Foto: Jutjub

 

 

 

Izvor: Kurir.rs

Loading...