NEĆU DA SE PRAVIM FINA I POŠTENA! Luna progovorila o prostituciji i aferi „Zlatiborkske zore“!(VIDEO)

Anđelo Ranković pre izvesnog vremena u „Zadruzi“ je ispričao da zna određene informacije o Luni kojima bi mogao da je uništi, ali da za sada ne želi da ih otkrije

Loading...

Ubrzo je otkriveno da se radi o aferi koju interno nazivaju „Zlatiborske zore“, a sada je Luna odlučila da progovori o svemu.

Kada je u rijaliti ušao maneken Jovan Mijalković, jedan od Anđelovih najboljih prijatelja, nove informacije su počele da isplivavaju. Oktriveno je da se Luna i Jovan poznaju od ranije, i to upravo zato što su zajedno boravili na Zlatiboru.

Sloba je savetovao Lunu da ćuti o ovoj temi, međutim ona je u razgovoru sa Milanom Miloševićem odlučila da ipak ispriča šta se tada dešavalo.

– To je bilo kad sam imala 18, 19 godina. Ja sam toliko priča čula o sebi, koje ni sama nisam znala, počevši od toga da sam prostitutka, a ja toliko vodim računa o tome kakav ću ugled imati. Bili smo na Zlatiboru i ja sam bila nažalost u društvu ljudi koji su konzumirali drogu, tabletice i počele su priče da ja to isto konzumiram. Ja sam bila pet dana tamo, tu je bio i Jovan Mijalković, ja sam bila sa mojom drugaricom, ona je bila u vezi sa dečkom koji se druži sa Jovanom. On je umešan samo zato što je bio tu sa mnom. I tako se pričalo eto da se ja drogiram, ne samo ja, nego i drugarica i brat koji su bili sa mnom. Ali to nije jedina priča koja je kružila o meni, tako da sam ja navikla – ispričala je Luna.

Ona je prokomentarisala i spekulacije i optužbe da se bavi prostitucijom:

– Niko me nije optuživao za prostituciju lično, desilo se da me je dečko sa kojim sam bila dve godine, prišao i pitao da li je to istina, jer mu je neki drug rekao da radim za novac. Ja nisam tip devojke koja će da se pravi fina i poštena, a da radim neke druge stvari. Sve što sam uradila i s kim god da sam bila, nemam problem da to kažem – završila je Luna

 

 

 

Izvor: informer.rs

Loading...