DARA BUBAMARA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Pevačica dobila sepsu, a tek posle operacije NASTALA DRAMA!

Implanti u zadnjici joj napravili problem?!

Pevačica Dara Bubamara posetila je jednu beogradsku kliniku da bi uvećala zadnjicu, posle čega je došlo do komplikacija usled kojih je dobila sepsu. Nakon što je ugradila silikone, ona je hitno primljena u bolnicu zbog trovanja krvi, piše dnevni list Blic.

Loading...

– Sredina januara bila je vrlo opasna po Darino zdravstveno stanje. Ona se zaputila se u jednu privatnu kliniku i ugradila implante u zadnjicu. Sve je bilo u najboljem redu prvih nekoliko dana, ali onda je nastao pakao. Njeno telo odbilo je silikone koje su joj ugradili i dobila je trovanje krvi. Lekari su joj odmah dali antibiotike i sačekali trenutak kada će njen organizam moći da podnese operaciju vađenja silikona – ispričao je izvor upućen u situaciju.

– Operacija je izvršena posle nekoliko dana, odstranjeni su silikoni koji su kasnije poslati na analizu kako bi se ustanovili da li su bili lošeg materijala ili je bilo nešto drugo u pitanju. Zbog toga je skoro dve nedelje provela u bolnici, tačnije od sredine januara, pa sve do početka februara. Ona je otkazala sve zakazane nastupe koje je imala u tom periodu, jer joj je bilo najbitnije da se oporavi za veliki spektakl koji priprema u Areni. Dara sigurno neće potvrditi ovu informaciju jer ne želi da se zna išta o tome – istakao je izvor.

Pevačica nije potvrdila ovu priču već je najpre reagovala šalom, a onda ustvrdila da je zaista bila u bolnici, ali iz drugih razloga:

– Htela sam mozak da stavim pa sam ga izvadila. Bila sam u bolnici zbog zdravstvenih problema koji se tiču pluća, imala sam upalu, te sam na klinici morala da budem dve nedelje. Primala sam veliku količinu antibiotika i infuzije – bilo je sve što je pevačica rekla.

Sledeće nedelje, Dara će početi sa probama za veliki koncert koji će se održati u Areni 21. aprila.

– Pozamašnu količinu novca uložila sam u ceo koncept, kada to kažem, mislim na tehnologiju, ekrane, rasvetu i ozvučenje, kako bi sve bilo na svetskom nivou – izjavila je pevačica.

 

 

Izvor: Blic.rs / srbijadanas.com

Loading...