POBESNELI MARKO: Perović pijan napao druga i ODGRIZAO MU UVO!

Strašno!

Marko Perović nastoji u „Parovima“ da ostavi utisak miroljubivog momka, međutim, izleda da alkohol ume da izvuče ono najgore iz njega. Prema pisanju lista „Alo“, Marko je pre nekoliko godina izazvao ozbiljan incident u rodnom Kolašinu, kada je mrtav pijan napao dobrog prijatelja i odgrizao mu deo uha.

Loading...

– Marko već dugo ne živi u Kolašinu, ali meštani i dalje pamte ono što je uradio pre nekoliko godina, kada je, ničim izazvan, nasrnuo na dobrog prijatelja. Naime, Perović je te večeri izašao sa velikim društvom u jedan poznati kafić u gradu, a čim su seli, naručili su flašu žestokog pića. Kako je noć odmicala, otvarale su se nove flaše, a Marko je bio jedan od najveselijih, ali i najpijanijih – kaže izvor.

– U jednom trenutku, neko iz njihovog društva je predložio da promene lokal, pa je pala odluka da odu u diskoteku, gde su nastavili da se provode i opijaju. Kada je došlo vreme zatvaranja, Marko nikako nije želeo da ide kući, pa je ubedio dobrog druga da provod nastave u drugoj diskoteci, koja se nalazi u obližnjem gradu – dodaje izvor.

– Markov drug je bez razmišljanja prihvatio predlog, te su seli u taksi i krenuli dalje u provod. Međutim, u jednom trenutku, tokom vožnje, nešto se desilo između njih, pa je atmosfera u taksiju postala veoma napeta. Marko je jednostavno „pukao“ pod dejstvom alkohola i počeo je da provocira prijatelja. Dečko je najpre pokušavao da situaciju okrene na šalu, ali kako je i on bio pod dejstvom alkohola, vrlo brzo su počeli da razmenjuju najgore uvrede. Za sekund se sve preokrenulo, Marko je u jednom trenutku skočio, ščepao druga koji je sedeo na suvozačkom mestu i zubima mu otkinuo resicu na uhu – kaže naš izvor i dodaje da se njihovo prijateljstvo u tom trenutku završilo.

– Sutradan, kada se otreznio, Marko je shvatio šta je uradio, pa je pozvao prijatelja kako bi mu se izvinio. Međutim, taj momak mu se više nikada nije javio, jednostavno, precrtao ga je sa liste prijatelja, iako nikada nije želeo da podnese prijavu protiv njega. Prošlo je nekoliko godina od te noći, ali njih dvojica još nisu razmenili nijednu reč – kaže naš izvor za kraj.

 

Izvor: Alo.rs / srbijadanas.com

Loading...