ZADRUGARI U ŠOKU, OVOGA SU SE PLAŠILI: Nemilosrdna produkcija surovo zapretila – IMATE JOŠ SAMO JEDNU ŠANSU a onda…

Nemilosrdno.

Novo pismo Velikog šefa stiglo je ovog jutra na adresu Zadruge. Naime, zadrugari su početkom nedelje dobili zadatak da osmisle scenarijo za snimanje serije „Ljubav na zadrugarski način“, međutim, kako su dani prolazi skoro niko od zadrugara nije ni pomislio da se založi da obavljanja zadatka koji je naredio Veliki šef.

Loading...

Iz tog razloga, produkcija je poslala pismo i žustro zapretila zadrugarima strogom kaznom:

– Dragi zadrugari, iako ste nedavno dobili lep i kreativan zadatak od strane produkcije, već 3. dan ne možete da se dogovorite o realizaciji serije „Ljubav na seoski način“. Insistiramo da odmah započnete obavljanje zadatka i rešite nesuglasice koje su između vas. Ne zaboravite da možete dobiti nagradu za dobro odrađen zadatak, ali isto tako sledi i kazna za neispunjen zadatak – poručio je Veliki šef.

Kako bi se opravdao, Milan Milošević je odmah nakon pročitanog pisma rekao:

– Nocas smo seli Sloba i ja i dobro osmislili scenario. Svi su prihvatli uloge sem Marija Ane koja je pokazala koliko je iskompleksirana. Uglavnom svi su dobili svoje uloge na osnovu onoga kako su se pokazali u „Zadruzi“, ali obrnuto – rekao je Milan, a onda dodao:

– Priču imamo zamišljenu, svi će se pojaviti u prvoj epizodi. Svako će imati glavnu ulogu, a niko sporednu. Scenario smo već napisali Sloba i ja, režiju će preuzeti Kija, kameru Marko – završio je Milan.

Da li će se zadrugari dogovoriti i ispuniti zadatak, ostaje nam da vidimo.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...