TEK NAKON TUČE SLOBA ODLEPIO! P*ŠAM SE NA SCENARIO! Luna ga napada: I ovaj HAOS ima veze sa KIJOM

Ludnica!

Netrpeljivost između Slobe Radanovića i Marka Miljkovića traje već duže vreme, a danas…

Loading...

Danas je došlo i do žestokog okršaja tokom sastanka, zbog kojeg je Sloba nasrnuo na Marka.

Kada se situacija primirila, on je napustio kuću i otišao u kafanu, gde se o ovoj situaciji raspravljao sa svojom devojkom Lunom Đogani.

Ona je vikala na njega da treba da se smiri i da ne dozvoli više nikome da ga ikada isprovocira.

Sloba joj je objasnio da se nikada neće dogoditi da nekoga udari u rijalitiju. On je tvrdio da da je zaista hteo da udari Marka, da bi to i uradio.

– Hteo bih da mu pocepam facu! Ali to nikada neću uraditi! Nikada to ne bih uradio. Mene da izbace odavde, pa da ti ostaneš sama ovde – rekao je Sloba.

– Nikad bih to ne bih oprostila! – smesta je odgovorila Luna.

Sloba je u nastavku razgovora istakla i da u ovakvim situacijama pojedine osobe jedva čekaju da Sloba pukne i uradi nešto nepromišljeno, i da on treba da prestane da joj govori pozitivno o tim „pojedinim ljudima“, koji se pretvaraju da su mu prijatelji, iako mu zavide. Sloba je planuo na ove reči i procenio da ona misli, pre svega, na njegovu i dalje zakonitu suprugu, Kiju Kockar. Rekao je Luni da ga „boli k*rac za Kristinu“ i da ne treba da se brine.

Ipak, u nastavku je objasnio Luni da mu nije dobro i da je „pukao sa živcima“, te je zapretio da će uništiti scenario za seriju u kojoj zadrugari treba da glume, na kojem se trenutno radi:

– Sad ću da pocepam scenario i da se p*pišam na njega! Ne mogu, puko sam sa živcima više!… Obitavaću ovde, u ovom pabu, i ni sa kim više neću da komuniciram. Za onaj sto više ne sedam – pretio je Sloba.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...