LUNA TOTALNO VAN SEBE: Kija i Sloba zajedno izlaze iz „Zadruge“! (VIDEO)

Juče je bio veoma buran dan u rijalitiju, dogodilo se mnogo preokreta.

Sloba Radanović i Luna Đogani imali su kraću raspravu zbog toga što će pevač gostovati sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar u emisiji „Amidži šou“.

Loading...

Nakon njihove svađe Radanović je pobesneo i šutirao sve što je našao pred sobom, a zadrugari su odmah pritrčali da ga smire.

Anđelo Ranković je bio prvi koji je prišao Slobi da ga posavetuje da prebrodi ovu situaciju u kojoj se našao, a odmah su došli i Radosav Stefanović Žuti, Milan Milošević, a zatim i Miki Đuričić, koji ga je očinski posavetovao.

– Morate da budete dostojanstveni. Ne smeš ti da pukneš. Još 70 dana, je*ote ku*ac. Druže, ti si jedina žrtva ovog rijalitija, smiri se. Moraš da misliš na sebe u svemu tome. Smiri se nemoj da se nerviraš slučajno – hrabrio je Miki Slobu.

Kija je kasnije rekla Drvetu mudrosti da nema nikakav problem da provede sa Slobom vreme zajedno u emisiji.

– Raduje me poziv. Obožavam Ognjena, bilo bi mi zadovoljstvo da učestvujem. Ja sam naravno za to. Nemam problem da budem tamo sa Slobodanom, ja sam profesionalac. Ne znam šta je problem, sedećemo tamo i razgovaraćemo – nije krila oduševljenje Kockareva.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...