OVO ĆE DIĆI SRBIJU NA NOGE: Naš poznati glumac otvoreno o uvredama na Cecin račun

Folk diva Ceca Ražnatović se često nalazila na meti uvreda i kritika određenih pojedinaca. Iako je najveća zvezda na Balkanu, nije je zaobišla poneka osuda. Poznati glumac Filip Gajić smatra da to, kako kaže, rade samo duhovno impotentne osobe.

Foto: Jutjub

Reditelj i umetnik je otvoreno govorio o uvredama na račun Ražnatovićeve. Njih dvoje su sarađivali na filmu „Nečista krv“ u kojem je Ceca igrala lik Koštane.

Loading...

– Bila je mlada i lepa. Perfektna u svakom kadru. Ceca je mene tada, nehotice, nečem važnom naučila. U ovih dvadesetak godina nakon snimanja tog filma sreli smo se samo jednom. Ona je žena neobične sudbine. Za 50-100 godina, kad neko bude hteo da rekonstruiše ili poetizuje ovo vreme, napisaće roman o njoj, a ne o svima onima koji su uzeli zdravo za gotovo da je opljunu i kad govore o boji usisivača- prisetio se Gajić.

Nekadašnji suprug Lucije Šerbedžije je isprozivao sve one koji, kako ističe, glume intelektualnu elitu želeći da napakoste Ceci.

– Uvrediti Cecu je davno postao ausvajs (prim. prev. ulaznica) u intelektualnoj pseudoeliti – reći o njoj loše je propusnica za ulazak u klub „prihvatljivih“ i duhovno impotentnih. Ljudi slabo razumeju šta znači nositi na leđima tolike obožavaoce i mrzitelje, slavu, šta znači trajati toliko godina i izdržati takvo breme uzdignute glave. Ja koristim svaku priliku da se suprotstavim, da kažem lepu reč o njoj, a budale se čude- naglasio je Gajić za „Kurir“.

Nema sumnje da će njegove reči podići pravu buku u u Srbiji.

 

Izvor: Blic.rs

Loading...