SLOBA NAPUSTIO ZADRUGARE! Prsko načisto, ponovo HAOS sa Markom: Drao se K*NJA MI SE OD VAS – pa pobegao! (VIDEO)

Nije više mogao!

Posle jučerašnje tuče između Sloba Radanovića i Marka Miljkovića, koji se već mesecima verbalno koškaju u „Zadruzi“ ukućani su danas analizirali tu situaciju.

Loading...

Lepi Mića istakao je da su Marko i Sloba dugo u lošim odnosima i da je bilo očigledno da marko voli da provocira Slobu, te se ovo moglo naslutiti. Prema njegovom mišljenu, ljudi koji su u sukobu treba da razgovaraju i raščiste svoje nesuglasice, kao što je to on učinio sa Mikijem Đuričićem, da ne bi dolazilo do fizičkih sukoba, kao juče.

Marko je pokušao da objasni kako je došlo do sukoba. On je istakao da je samo imitirao Slobino ponašanje tokom svađe sa Milicom Dugalić jer mu je to bilo upečatljivo i da Sloba nije mogao da podnese istinu.

Marko je takođe rekao da nema ništa protiv Lune i Slobe i da je posle sukoba prišao Luni da je pita kako je Sloba. Luna je ovo potvrdila, a Sloba je pobesne, ljutito ustao i napustio sastanak.

– Sad se svi ližite! Sad ste svi dobri! Ne mogu više da podnesem ovo! K*nja mi se se od sastanka! – vikao je Sloba napuštajući kuću.

Luna je potom nastavila da se prepire sa Markom, ali sada daleko žustrijim tonom, zamerajući mu što neprekidno provocira Slobu koji očigledno nema više živaca da bi mogao da podnosi okršaje u rijaltiju.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u videu:

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...