NAPOLJU POČELE PRIPREME ZA SVADBU: Od mržnje do ljubavi – Miki odlučio da zaprosi Kiju prstenom vrednim…AU!

Miki je dao zaduženje svom prijatelju.

Miroslav Miki Đuričić planira da zaprosi Kristinu Kiju Kockar po završetku rijalitija „Zadruga“, i to sa prstenom vrednim 15.000 evra!

Loading...

Kako je već mesecima zaljubljen u još uvek zakonitu suprugu Slobe Radanovića, pčelar više i ne krije da je odlepio za njom, ali njegovi planovi vezani za zajedničku budućnost sa Kristinom počeće da se odvijaju tek kada se završi rijaliti.

Poznati beogradski zlatar otkrio je šta mu je njegov prijatelj Miki šapnuo kada ga je nedavno posetio u „Zadruzi“, odnosno kada je bio gost na Đuričićevom rođendanu.

– Mikijeva osećanja prema Kiji Kockar su iskrena, a njegove namere više nego ozbiljne. On tamo neće da se ofira, sramota ga je, ali čim izađe, njih dvoje počinju ozbiljnu vezu. Imali smo vremena da popričamo, pa mi je priznao da planira da zaprosi stjuardesu čim izađe iz „Zadruge“. Dao mi je zaduženje a i odobrenje da sve pripremim kada oni izađu. Već sam odvojio prsten koji vredi 15.000 evra, onakav kakav moja buduća kuma zaslužuje. To je jedan od najlepših koji imamo – otkriva Mikijev prijatelj.

– Obezbediću mu svadbeno veselje u poznatom hotelu, i to za trista zvanica! Ima sve da bude gala, Mikijeva prva svadba mora da bude za pamćenje. Na svadbi će im pevati najveće zvezde, kao nikome do sada. Kija je prava žena za mog Mikija. Ona je ta koja će uspeti da ga smiri i ona s kojom će da osnuje porodicu o kojoj sanja ceo život – zaključuje zlatar.

 

Foto: dailymotion printskrin

Izvor: srbijadanas.com/Srpski Telegraf – Rijaliti

Loading...