PROCURILO – OVO SVI KRIJU: Marko jutros NAPUSTIO Zadrugu! (VIDEO)

Procurilo.

Neke stvari učesnici rijalitija „Zadruga“ kriju od gledalaca. Međutim, znatiželja im ne da da ne progovore o tome, a tada se neretko koriste šiframa.

Loading...

Tako se danas popodne doznala strogo poverljiva tajna da je Marko Miljković jutros na kratko napustio imanje u Šimanovcima nešto pre 11 sati. Sve to su u šifrovanom razgovoru otkrili on i Saška Karan. Međutim, pravi razlog je ostao u magli.

 

Kad je Marko krenuo da priča o tome pred Miljanom Kulić, Saška ga je ućutkala, ali je jasno da to nije bila poseta lekaru – jer je pevačica istakla da je to navela kao izgovor kada su je pitali za njega.

Iz razgovora se naslućuje da je navodno bio u policiji da da izjavu, a zbog čega – ostaje misterija. Jasno je samo da su u jednom trenutku pričali o njegovom sinoćnjem komentarisanju sukoba sa Slobom Radanovićem i Lunom Đogani (što ga je upitala Bebi Dol u lajvu), a da li to ima veze sa njegovim izlaskom, ostaje nam da vidimo.

Na društvenim mrežama uvek budni fanovi imaju nekoliko teorija. Jedna je upravo da je Marko bio u policiji zbog sukoba sa Slobom i Lunom koja mu je pretila smrću. Zato navodno Miljković u razgovoru pominje da „će maca doći na vratanca“. Mada, to teško da je predmet tužbe pošto optužbe u rijalitiju nemaju istu snagu kao u stvarnom svetu.

Pogledajte kako je izgledao taj incident:

Druga je teorija da je Miljković davao izjavu povodom fizičkog kontakta sa Jovanom Tomić Matorom i šamara koji mu je udarila. A postoji i verzija da su u pitanju neke starije tužbe koje ima Marko i koje nemaju veze sa „Zadrugom“. Šta je prava istina, ostaje nam da vidimo.

 

Foto: dailymotion printskrin

Izvor: srbijadanas.com

Loading...