RADONJIĆ ŽESTOKO POTKAČIO LUNU: Njoj je u genima da se ponaša fufasto, vaspitana je u skladu karaktera porodice

Duško Radonjić prokomentarisao je trojku o kojoj već pola godine priča cela Srbija, ali i region.

Duško Radonjić u Zadrugu je ušao u subotu, 17. marta, kako bi dao podršku i kako bi psihički podigao svoju ćerku Andrijanu, ali i u cilju promovisanja sebe kao muzičara.

Loading...

Pred sam ulazak u „Zadrugu“ Duško je progovorio o nekoliko ukućana, naravno onima koji su najaktuelniji već više od pola godine – Kiji, Luni i Slobi.

Duško je već ranije, tokom gostovanja u studiju, rekao kako mu se Kija čini kao okej osoba, što je ponovio i pred sam ulazak u rijaliti.

– Neću ja nikoga od njih napadati, nikoga od njih troje. Kija je meni skroz okej, ne znam zašto je toliko napadaju – rekao je Duško.

Lepotica nasa!❤

A post shared by Kristina Kockar Official FP (@kija_kockar_fanpage) on

Međutim, o Luni nije imao takav stav.

– Lunino ponašanje je ogledalo porodice iz koje potiče. Luni je u genima da se ponaša slobodno pred kamerama. Jednostavno, ona je vaspitana u skladu sa karakterom njenih roditelja. Luna očigledno voli da se ponaša fufasto i to je njen izbor! Nemam ništa protiv nje i mislim da joj nije lako da nosi breme porodice Đogani – rekao je Duško.

A post shared by Sloba i Luna (@sloba.luna) on

– Lunini i Slobini fanovi i mene podržavaju, jer sam iskren i uvek kažem ono što mi je na umu. Kad vidim Lunu kako se ponaša, setim se da sam i ja u njenim godinama bio nemiran, a ona će sama snositi posledice svojih postupaka – objasnio je Radonjić za „Alo“.

Andrijanin tata je dodao i da Mini Vrbaški nikako ne priliči da vodi ljubav svakog drugog dana pred kamerama, te da bi i te kako ratovao sa njom, da joj je on otac.

 

Izvor: Alo.rs/srbijadanas.com

Loading...