KIJA PRIZNALA: Evo šta je ZAISTA bilo kod Amidžija! Sloba pognuo glavu, a Luna HOĆE DA PUKNE OD MUKE (VIDEO)

Anabela, vadi je odande!

Ono što je definitivno uzdrmalo ceo Balkan jeste odnos Slobe Radanovića i Kristine Kockar. Kako je pevač u rijalitiju „Zadruga“ prevario Kiju sa Lunom Đogani, ona je odlučila da uđe u ovaj zabavni program i živi sa njima pod istim krovom.

Loading...

Njih dvoje su bili gosti u utorak u emisiji „Amidži šou“ gde su odgovarali na pomalo škakljiva pitanja koja se tiču njihovog braka. Gledaoci su zapazili da tom prilikom Kockareva nije skidala pogled sa Slobe, pa je gledaoce zanimalo zašto ona govori da ne gaji emocije prema njemu, a konstantno ga gleda.

Foto: Jutjub

– Naravno da sam gledala, kada pričam sa nekim ja ga gledam u oči. Normalno da ću gledati nemam problem da ga gledam u oči, imam problem da pričam sa njim, kao što on ima sa mnom. Ja znam kako mu i go*no izgleda, a juče smo bili kao dva stranca, i u izolaciji isto tako. Meni je to neprirodno, to što nas dvoje nismo, ne znači da treba da se ponašamo kao deca. Treba da budemo zreli, pogotovo što smo sada ovde. Ja zaista nemam problem sa time, to je njegova stvar, drugačiji smo – rekla je ona.

Slobinu reakciju nakon ovoga možete videti na snimku, ali i nejaku Lunu koja je bezživotno ležala izdvojena:

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...