NE GRADI SE SREĆA NA TUĐOJ NESREĆI! Luna u paklu suza, a ova poruka je ODJEKNULA mrežom! (VIDEO)

Zar je moglo drugačije?

Luna Đogani sinoć je opet imala nervni slom u „Zadruzi“, a razlog je, po njenom, što je mrzi nacija i što je svi kinje zbog preljube sa Slobom Radanovićem.

Loading...

Možda je mlada Đoganijeva donekle i u pravu. Isprva, ljubav Slobe i Lune je delovala kao nešto što se stvarno dogodilo i na šta njih dvoje nisu mogli da utiču, kao neka idila u španskoj seriji. Ipak, vremenom su počeli da se svađaju, da imaju ljubomorne ispade, da se vređaju… to često biva u preljubničkim vezama.

U moru komentara, jedan se izdvojio povodom ovog pitanja, pa ga prenosimo u celosti, jer se čini da pogađa u centar Lunine muke.

– Nije greh što si se zaljubila, greh je što si sreću krenula da gradiš na tuđem bolu, a to ne ide nikako, curo! Neka te to nauče kod kuće, prvo raščistite smeće pa tek onda povlačite sledeće poteze kada se tako volite. I šta je problem ako ste iskreni da to odradite kao ljudi. A j**ati se pred kamerama i pljuvati po prošlosti, što radi Sloba, a isto je i Kiju voleo i oženio, e, to već nije ok – kaže jedna komentatorka na Fejsbuku.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...