NEVIĐENA FRKA U ZADRUZI: Baca po kući, urla, POVREDIO JE, a zatim NAPUSTIO Belu kuću! PREKINUTO! (VIDEO)

Nezapamćen raskid.

Kroz pismo koje je stiglo, Veliki šef, obavestio je svoje stanare da je vreme za suđenja. Akteri prvog suđenja su Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš. Ivanjičanka je tužila košarkaša zato što je napadan i na silu pokušava da se pomire. Ona je navela u tužbi da su ovoga puta stvarno raskinuli i da ju je briga što je pao u depresiju.

Loading...

Ana je dodada i da je nervira što Jovana Tomić Matora ispira usta o njenom sukobu sa Janjušem, kao i da joj je teško što se Janjuš poverava Lepom Mići. Niko nije angažovao advokata, a Miljana Kulić je bila sudija.

– Samo prvo da kažem za ovo „raskinuli“. Nismo mi u vezi! Što se tiče Janjuša, tužila sam ga jer smo se posvađali na žurki i nije imao primerno ponašanje prema meni. Posvađali smo se bez razloga. Ne znam zbog čega, dok sam se ja šminkala on je tu nešto… Onda smo se posvađali i nastavili u kazinu. On je uporno prilazio i svađao se. Posle žurke je hteo da priča sa mnom, ali ja nisam želela. Ne osećam krivicu – rekla je Ana.

Nakon izlaganja Ane Korać, svoje mišljenje rekao je i Marko Janjušević Janjuš, koji je pre svega istakao da je u šoku zbog čega ima suđenje, kao i da se ne seća šta je radio u utorak veče za vreme žurke.

– Ja nisam u depresiji zbog toga što smo se posvađali, već zbog toga što sam sebi dozvolio. To sam rekao i Mići. Mene je najviše iznerviralo što ja nisam znao oko čega smo se posvađali. Hteo sam na sebe da svalim krivicu. Ja ću samo Ana da ti kažem ovo, iskreno ne zanima me da li ćeš mi oprostiti. Ja sebi ne mogu da oprostim. Ja sam taj koji je 15 puta, što niko od vas ne zna, oprostio njoj neke stvari – izjavio je Janjuš.

Posle ove rečenice, Janjuša je iznervirao Marko Miljković koji je hteo da peva. Košarkaša je to toliko naljutilo da je nakratko napustio suđenje, a kada je krenuo ka vratima posvađao se sa Saškom Karan.

Po povratku u Belu kuću, Janjuš se posvađao i sa Anom Korać, a zatim se ponovo iznervirao i ponovo napustio suđenje na kratko, nakon što je bacio predmet iz ruke, a Lepi Mića se popeo na sto. Dok košarkaš nije bio tu, u žestoku raspravu ušli su Saška Karan i Lepi Mića.

– Ja od prvog dana od kada je ušla Ana, ponašam se prema njoj, kao da mi je ne znam ko. Ja se Ani neću obraćati od ovog trenutka. Svi znaju kakvo mišljenje ja imam o njoj. Svi ste pametni kada komentarišete druge, a ne gledate sebe. Kad bude ko je kriv, ja sam kriv – izjavio je Janjuš.

– Ljutim se na njega, jer ne bira reči i takve reči budu svaki put. Ja sam svesna gde sam i neću preći granicu. Mi se sprdamo. Ja ne bih ugrozila njega. Neću se ljubiti sa njim, ako nema ništa između nas. Što bih se ja ljubila sa čovekom u koga nisam zaljubljena?! Neću da uradim nešto što bi sebe ili njega koštalo. Ja ga volim kao prijatelja, ne volim ga kao partnera. On mi prija! Ja sam se sa Markom sto puta mazila, ali on nije oženjen – govorila je Ana.

Kako je izgledalo ovo suđenje kao i koja je bila finalna odluka Miljane Kulić koja je bila sudija na ovom suđenju između Ane Korać i Janjuša, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...