ODALA JE DRUGARICA! Zadrugarka glumi ljubav kako bi pobedila u rijalitiju!

Sve je laž.

Nakon šest meseci spekulisanja Sanja Stanković u emisiji „Amidži šou“ otkrila je da su ona i Jovana Tomić Matora u ljubavnoj vezi. Jovanina drugarica Milena Mitić kaže da je sve to deo Sanjine taktike da bi što duže ostala u rijalitiju.

Loading...

– Vrlo je iznenađujuće da je Sanja dva meseca pred finale rešila da progovori o „prijateljskom“ odnosu nje i Jovane. Ali mi je malo i zbunjuće kako je njihova veza započeta 28. septembra kada je Jovana ušla nekoliko dana kasnije. Očigledno su joj se malo pobrkali lončići. Gledam i crvenim zbog njih kako o tome pričaju javno – priča Milena i osvrće se na izjavu Sanjinog oca Novice koji je u svojim izjavama pohvalio Matoru.

– Svako ima pravo da promeni mišljenje o drugoj osobi, međutim postavlja se pitanje kako je tako odjednom Sanjin tata počeo da uviđa kvalitete kod Matore koje nije video niti pomenuo kada je gostovao u studiju kod Dušice pre nekoliko nedelja. To što se da se boji Matorinih eventalnih ispada prema Sanji, za koje sam ubeđena da se neće dogoditi, je samo deo neke njihove porodične taktike kako bi Sanju održali do kraja – zaključila je Milena.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...