NEVIĐENA FRKA I SKANDAL TRESE ZADRUGU: Ova ukućanka mora da izađe do 1.APRILA, jer…

U problemu.

Prema pisanjima dnevnog lista „Informer“, pevačicu i učesnicu „Zadruge“ Bebi Dol stanodavci planiraju da izbace iz stana koji iznajmljuje na Vračaru!

Loading...

Naime, ona im nije rekla da ulazi u rijaliti, niti im je ostavila novac, zbog čega su vlasnici kuće jako besni i razočarani. Oni sada zahtevaju od pevačicinog muža Aleksa Todorovića da do 1. aprila plati sve zaostale kirije ili da iseli sve stvari zato što ne veruju da će on izmirivati svoje obaveze.

Kako piše „Informer“, zvezda osamdesetih je spakovala kofere i otišla u rijaliti, a gazdarica je zabrinuta šta će se dešavati dok Bebi nije tu.

– Žena nije ni znala da je Bebi ušla u „Zadrugu“, nego su joj prijatelji rekli. Kada je to saznala, konsultovala se sa porodicom i dogovorili su se da, ukoliko pevačicin muž ne plati kiriju, da će ih izbaciti na ulicu. Oni su u strahu da Aleks to neće uraditi, jer je inače neozbiljan – navodi izvor za „Informer“.

S obzirom na to da je gazdarica retko imala kontakt sa njenim suprugom, nije znala kako da reaguje u ovoj situaciji, niti šta može da očekuje od njega:

– Bila je zbunjena, jer joj je do sada Bebi nosila novac za stan. Razočarala se što nije došla kod nje da je obavesti da ulazi u rijaliti i da će tamo biti izvesno vreme. U tom slučaju, tražila bi joj nekoliko kirija unapred, čisto da se osigura. Zbog ovakvog ponašanja čak i ako Aleks plati, izbaciće ih kada Bebi izađe iz „Zadruge“.

Kako dalje objašnjava izvor, pevačicin suprug je počeo da pravi žurke čim mu je žena otišla u rijaliti, što je vlasnicu stana dodatno iznerviralo.

– Otkako je sam u stanu, uveče mu dolaze drugari, slušaju muziku i pevaju. Za to vreme njena majka brine o njenim mačkama i svemu ostalom.

Upravo Bebicina majka nije želela da komentariše ove navode.

– Ne znam ja ništa, ne želim ništa da pričam – rekla je ona odsečno.

Već je jednom izbacili iz stana

Bebi Dol je imala isto iskustvo sa prošlim stanodavcem, koji je izjavio da je izbacio iz stana jer nije plaćala kiriju:

– Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam, izdavao sam joj stan. Nisam imao lepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant, neću da pričam o njoj – rekao je svojevremeno bivši gazda stana u kojem je Bebi živela.

 

Izvor: Informer/srbijadanas.com

Loading...