OGLASILA SE PRODUKCIJA: Imali su VAŽNU PORUKU za njih troje – Kija U NEVERICI (VIDEO)

Šta kaže?!

Žestoke svađe u „Zadruzi“ postale su deo svakodnevice, pa ni ove subote nisu izostale. Veliki šef je poslao pismo kojim je uspeo da napravi totalnu pometnju među ukućanima. On je imao i te kako velike pohvale za pojedine zadrugare, ali i kritike na račun onih koji su ometali druge dok pričaju.

Loading...

– Dragi zadrugari, tokom jučerašnjeg suđenja Kija, Milan i Miljana su se stvarno potrudili, zato smo odlučili da ih nagradimo. Svako od njih dobio je po 1000 dinara. Zadrugari, čestitamo vam danas 200. dan. S obzirom na to da su pojedini zadrugari i juče pokazali nepoštovanje prema sudiji, a oni su ipak završili suđenje bez obzira na sve, sada ćete odlučiti ko je najviše pričao u toku suđenja. Osoba koju izaberete mora da plati 100 dinara – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Učesnici koji su bili pohvaljeni imali su veliku zahvalnost za Velikog šefa, a onda je Miljana Kulić ustala i nabrojala sve koji su joj upadali u reč u vreme suđenja.

– Ja sam pokušavala da ih smirim, ali džabe. Neki nisu ni bili prisutni. Saška, Marko, Mića… neću da se raspravljam sa vama! Tu je bio i Miki, Nadežda, Žuti takođe… – nabrajala je Miljana.

Da li se sećate Merlinke? Misteriozno ubistvo najpoznatijeg transvestita još nije razjašnjeno

Saška Karan bila je uvređena zbog toga što ju je Miljana prozvala, pa se javno izjasnila povodom toga.

– Ja mislim da smo Mića i ja bili najaktivniji. Ja sam bila sudija, meni niko nije dao 100 dinara. Sad neću ni ja nikom da dam – branila se Saška.

Međutim, kako je i Milan Milošević bio nagrađen zbog jučerašnjeg suđenja, on nije imao primedbu na svoje cimere.

– Ja ne mogu da kažem da je bilo ko ometao suđenje, bilo je čak bolje nego ikada. Neka Veliki šef reaguje, ja ne mogu nikom da uzmem 100 dinara. Ja bih čak morao da se zahvalim onima koji su pomogli da to sve izgleda perfektno – rekao je Milan.

– Sloba, Luna, Ana, Janjuš… Javite se ko još nije bio tu. Mina isto – kratko je odgovorila Kija.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...