KIJA PALA U NESVEST, VRATILI JE U ZAVOJIMA: Nose je, ne hoda, na lekovima je…

Drama u cik zore.

Na sinoćnoj žurki u rijalitiju „Zadruga“ desio se incident – i to u cik zore. Usred zabave na Kristinu Kiju Kockar je pao deo bine – DJ pult, sa sve DJ-om, a potom i Lepim Mićom. Tako su posle incidenta posvedočili ostali zadrugari.

Loading...

Stjuardesu iz Zrenjanina je potom na rukama sa imanja u Šimanovcima izneo Radosav Stevanović Žuti, ne bi li joj ukazali lekarsku pomoć.

Oko pola 8 ujutru, Kiju su vratili u „Zadrugu“. Na rukama ju je uneo jedan pripadnik obezbeđenja pošto ne može da hoda.

Kijin skočni zglob desne noge je u zavojima, a ona je u spavaćoj sobi rekla ostalim zadrugarima da je zbog jakih bolova na lekovima.

– Popila sam lekove za bolove, a dali su mi i još nešto. Nosili su me u neku hitnu na Novom Beogradu ili Zemunu, ne znam ni sama. Pregledali su me, stavili alkohol na nogu, pa nešto hladno, a onda vruće. Snimili su me, rekli su mi da je uganuće, ali da će me boleti u narednih nekoliko dana jako. Pala sam u nesvest kada me je Žuti nosio, pa mi udario nogu o vrata. Probudila sam se tek u kolima hitne pomoći. DJ i Lepi Mića su pali na mene. Tup bol osećam, a sutra će me najjače boleti, tako su mi rekli – ispričala je Kija ostalim učesnicima.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...