SLOBA OD BESA nije znao šta će sa sobom, prevrtao se, pa ODBRUSIO Luni kroz zube! (VIDEO)

Iako Luna Đogani tvrdi da su ona i Sloba Radanović definitivno završili svoju vezu, ona ima potrebu da razgovara sa njim i prebaci mu sve što joj smeta, a ponajviše to što on provodi previše vremena sa Kristinom Kockar

Luna i Sloba su tokom ranih jutarnjih časova bez bubica upustili u razgovor kako bi razrešili svoje nesuglasice. Naime, Đoganijeva insistira da zna zašto se pevač promenio prema njoj.

Loading...

– Zbog tebe sam sve uradio. Je l’ više ne veruješ u našu ljubav? Ti se sve vreme ponašaš kao da samo ti patiš – rekao je Sloba Luni.

– Žao mi je što nisu pustili ceo snimak, ti si prema meni bio savršen, ti si sve ono što sam ja želela za sebe – pričala mu je ona.

U jednom trenutku je u sobu ušla Kija, a Lunino raspoloženje se naprasno promenilo, pa je čak i prokomentarisala „sad će onda tamo da povraća“. Sve ovo ukazuje da Luna ne može da podnese Krisininu i Slobinu bliskost.

– Ti sve vreme to radiš. Mučiš me. Ćutiš, daješ ljudima da pričaju. Ti se igraš, sa kim se igraš, sa mnom ili sa njom. Ljudi mi pričaju da je voliš – prebacivala mu je.

– Nije tako. Valjda ti to znaš. Ja to govorim da te ne bih povredio. Sve vreme ti to govorim. Ti meni govoriš da sam ti upropastio život, ne jednom, nego više puta – besneo je Sloba na blogerku.

Njihov razgovor se nije mogao detaljno čuti zbog toga što nisu imali bubice, a otežavajuća okolnost je bila što su svi cimeri spavali, pa su morali da šapuću.

 

Izvor: pink.rs/ informer.rs

Loading...