15 DANA PRED KRAJ TEK KREĆE PRAVI HAOS: Luna dobija POJAČANJE, u Zadrugu ulazi još jedan ĐOGANI

Ajao!

Luna Đogani je jedna od najpopularnijih učesnica trenutno aktuelne „Zadruge“, a u spomenuti rijaliti je ušla kao ćerka članova nekada veoma popularne grupe „Funky G“, Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Loading...

Međutim, po svoj prilici ćemo u istom rijalitiju gledati još jednog člana ove veoma brojne familije, a u pitanju je Adam Đogani.

– Moj brat je jedan od najboljih frajera u Beogradu, a uskoro planiramo i da radimo nešto zajedno – istakla je u Glamuru pre ulaska u rijaliti Luna, dok je Adam dodao da će njihov projekat imati veze sa YouTube-om i modom.

Ipak, do realizacije ovog projekta još uvek nije došlo, tako da se da očekivati da će se Đoganijeva i on tome posvetiti po blogerkinom izlasku iz „Zadruge“, ali nešto bi moglo da im pomrsi konce.

Naime, mladi Đogani je upitao svoje pratioce na društvenim mrežama da li treba da uđe u rijaliti ili ne, tako da je očigledno da je podmladak popularne porodice dobio ponudu da učestvuje u „Zadruzi 2“ koja bi trebalo da počne sa emitovanjem u septembru, a pojedinci smatraju da će biti ubačen i ovih dana da pruži podršku svojoj sestri u teškim trenucima.

 

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on

Nema sumnje da će i Adam izazvati veliku pažnju nacije, naročito jer je miljenik devojčica, sudeći prema komentarima koje dobija na društvenim mrežama, a Luna će mu sigurno biti velika podrška, u istoj meri u kojoj je on bio njoj tokom trajanja trenutno aktuelne „Zadruge“.

Osim što je bezrezervna podrška Luni, Adam je veoma blizak i sa ostalim članovima porodice, te tako često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa zajedničkih okupljanja.

 

✌🏻

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on

✌🏻

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on

 

Izvor: srbijadanas.com/Pulsonline

Loading...