MIROSLAV ĆE POBESNETI: Bivša ljubav mu sprema osvetu, ima keca u rukavu na sudu

Mirjana Antonović na sve moguće pravne načine se već godinama bori da na sudu dokaže da je Devin Antonović sin Miroslava Ilića.

Naime, Mirjana i Miroslav su bili u velikoj ljubavi davnih godina, a Antonovićeva je potom rodila sina Devina, koje Miroslav nikada nije želeo da prizna na sudu.

Loading...

Zbog toga je Mirjana prvo potražila pomoć američkih nadležnih institucija, da bi priča potom završila u srpskom sudu. Mirjana Antonović će se krajem juna suočiti sa folkerom u procesu dokazivanja očinstva, a u njenu korist će svedočiti Saša Popović, Boba Živojinović i Lepa Brena.

Među svedocima trebalo je da bude i njen i Miroslavljev prijatelj Branko Stojnić koji je radio na RTS-u, ali je juče na društvenim mrežama objavila da je on, nažalost, preminuo i da ju je tužnu vest javila Lepa Brena.

– Dragi moji prijatelji, na veliku žalost Brena mi je upravo javila da je umro Branko Stojnić, jedan od naših svedoka na sudu. On je bio Miroslavljev manadžer, kojeg je Miroslav odabrao da mu bude kum na našem venčanju – napisala je skrhana Mirjana.

Pozvali smo je i proverili da li će se išta promeniti u slučaju.

– Neće. Mnogo mi je žao što je naš prijatelj preminuo, međutim, mi imamo mnogo svedoka koje nismo prijavili, pošto je advokat rekao da nije više njih potrebno. Ono što smo sada odlučili, jeste da ćemo dodati Miroslavljevu koleginicu i našu dugogodišnju prijateljicu Meri Mersu Miljković, umesto Branka. Ona je bila u toku sa čitavom pričom od prvoga dana – kaže za „Blic“ Mirjana.

Mirjana je u Srbiju došla zajedno sa porodicom koja joj pruža maksimalnu podršku.

– Još uvek se nismo videli sa Miroslavom. Ćerka, njen suprug i moje dvoje unučadi došlo je kako bi deca videla odakle potiču. Jedino moja ćerka poznaje Miroslava. Veoma je razočarana u njega, pošto je ranije mislila da je pošten čovek – kaže nam Mirjana.

 

Izvor: A. Čanović/Blic.rs

Loading...