TRESLA SE ZADRUGA ZBOG NJIHOVE SVAĐE! Luna žestoko napala Slobu: BOLESTAN SI, VOLIŠ OBE ŽENE! (VIDEO)

Nakon što je Lepi Mića izabrao za potrčke Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića, a za omiljenu osobu Lunu Đogani, blogerka i pevač su ušli u žestoku raspravu

Naime, Luna je ceo dan ljuta na Slobu zbog toga što je on naručio pesmu „Adio amore“, a za njim i Kockareva pesmu koju je za pevača pripremila na njihovom venčanju. Đoganijeva je slušajući reči ove pesme zaključila da je on tu pesmu posvetio svojoj supruzi. Tenzija koja je postojala između njih dvoje primećivala se u Beloj kući, a svedoci njihove svađe su bili svi ukućani.

Loading...

– Ne obraćaj mi se više! Bolestan si. Svaki dan menjaš mišljenje. Voliš obe žene. Ti si bolestan! – bila je zajapurena Luna.

– Ljudi, jeste li videli da sam ja nešto pogrešno uradio? Šta sam ja danas pogrešno uradio, hajde reci? – insistirao je pevač.

– Sedi dole, nemoj da mi se obraćaš. Ne možeš da se držiš jedne stvari. Ti si bolestan! Nešto uveče sanjaš, pa se istripuješ valjda. Drži se svoje reči jednom u životu, pošto se nikad nisi držao! – vikala je Đoganijeva na Slobu.

– Koga praviš budalom? Šta sam ti uradio? – bio je začuđen Sloba.

– Posle onih snimaka niko ništa ne može da ti veruje… Neću da ti kažem, nemoj da si dosadan – odgovorila je Luna.

Đoganijeva nije želela za stolom da kaže pravi razlog njenih nesuglasica sa Slobom, ali možemo pretpostaviti da je to bilo upravo zbog gore pomenutih numera.

Njihovu raspravu možete pogledati u poslednjim minutima u narednom video-snimku.

 

Izvor: informer.rs/pink.rs

Loading...