Kija posle tuče i svađe progovorila: ZAKLELA sam se pred BOGOM da ću biti sa SLOBOM! (VIDEO)

– Luna je pokazala kolika je dama.

Nakon što je sinoć održana poslednja žurka u ovoj sezoni rijalitija „Zadruga“, desio se neviđeni skandal, kada su se Luna Đogani i Sloba Radanović fizički obračunali.

Loading...

Nakon što mu je nanela ogrebotine i modrice, Luna je ostala u dvorištu, a Sloba je sa suprugom Kijom bio u izolaciji, gde mu je ona previjala rane. Kristina se danas za stolom, pred svima osvrnula na događaje od sinoć i rekla svoje mišljenje o svemu.

– Blam godine noćas. Roditelji, familija, prijatelji, svi gledaju to. Sramota je. Dva sata su ljudi govorili da se smiri. Oni su vikali kojekakve budalaštine. Blam me je umesto drugih ljudi, muž mi je u ranama. Vidam rane koje su mu nanete od ljubavnice. Mene je blam umesto njih dvoje, ja se izvinjavam umesto njih – rekla je još uvek potresena Kija.

Ona je prokomentarisala i uvrede koje joj je Luna uputila, a između ostalog nazvala ju je ku*vetinom:

– Meni je ovo žalosno i smešno. Pretprela sam uvrede, ali to govori više o njoj, ona je htela da pokaže kolika je dama, pa evo kolika je dama. Mene isključite iz te priče, ja sam ga samo prskala onim aktivnim kiseonikom da ne bi dobio infekciju od sintetike. Ja sam se zaklela pred Bogom i pred narodom da ću biti tu za njega u dobru i u zlu, pa sam bila i sinoć i biću još dve nedelje – objasnila je ona.

 

Izvor: srbijadanas.com

Loading...