SVI GA NAGOVARAJU DA IZABERE „NJU“ IZMEĐU KIJE I LUNE a SLOBA je već izabrao (VIDEO)

Zadrugari se složili oko jedne stvari…

Tokom noći zadrugarima su pitanja postavljali gledaoci o svim dešavanjima koja su obeležila prethodne dane. A kao i obično, glavni akteri su bili Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar koji su odgovarajući na pitanja gledalaca razmenili teške reči i optužbe.

Loading...

Lepi Mića i Nemanja Đerić Đekson su iskoristili trenutak dok su trajale reklame da porazgovaraju sa Slobom i posavetuju ga da dobro razmisli kakvu će odluku doneti po izlasku iz rijalitija, da li da se vrati bivšoj devojci ili supruzi.

– Shvati Slobo, ona je dete… Razvali to… Koji će ti.. Pustite, neka ljubav koja nema podlogu. Niko nije uradio ništa loše. Isto ti je sa njom svakih pet dana. Kralju, jesi li ti lud? Svadba je to, ja ću ti pomoći šta treba. To je žena mlada, tebi treba iskusna, starija, moraš malo da rezonuješ – savetovao je Mića Slobu.

– Sa ovom (Lunom) imaš zaje*an duel, sa ovom (Kijom) imaš debatu, težak zadatak. Luni ne možeš ni da objasniš – dobacio je Đekson.

Mića je nekoliko puta izjavio da brani instituciju braka i da će uvek biti na Kijinoj strani, a da blogerkin postupak ne opravdava.

– Ovo je dete koje se zaljubilo, to će da prođe i kraj priče. Tebi ne treba omča oko vrata. Sedi nakon rijalija sa ženom, porazgovarajte i vidite gde ste i šta ste. Ne dozvolite da vam se neko meša – rekao je Mića.

Radanović je pomno slušao sve i upijao ono što su mu cimeri pričali i klimao glavom kao da već zna odgovor. Odluka je na njemu, a kakav je on izbor napravio ostaje nam da vidimo kada skupi snage da to prizna svima!

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

 

 

Izvor: Pink.rs/srbijadanas.com

Loading...