SLOBA OTVORIO DUŠU I ZAPANJIO GAGIJA I LUNU: Sve sam shvatio kada sam izašao, KIJA JE NAJVEĆA LJUBAV MOG ŽIVOTA

Popularni pevač oglasio se nakon sinoćnjeg gostovanja Lune i Gagija Đoganija u emisiji Televizije Pink „Zadruga – Narod pita“

Trenutno najaktuelnija Pinkova zvezda Slobodan Radanović privlači ogromnu pažnju javnosti otkako je napustio najgledaniji rijaliti. On je podelio Balkan milionskim auditorijumom posle samo sedam dana boravka u Beloj kući prevario svoju zakonitu suprugu Kristinu Kockar sa mladom blogerkom Lunom Đogani, a o njegovom postupku i dalje se govori.

Loading...

Lunin otac Gagi Đogani gostovao je sinoć u emisiji ,,Zadruga – Narod pita“ kada je izjavio da je Sloba bio anonimus, te da je stekao popularnost zahvaljujući ljubavnoj vezi sa njegovom ćerkom, što je podiglo veliku prašinu.

Radanović je nakon toga putem Instagrama objavio sliku maske anonimusa, što su mnogi protumačili kao odgovor nesuđenom tastu, a mi smo pitali Slobu da li njegova objava ima veze sa onim što je sinoć na Pinku govorio Lunin otac.

– Pa da, tu masku sam postavio na stori zato što mi je mnogo njih pisalo kako su počele da padaju maske, oni su tu nešto protumačili. Ako on kaže da sam anonimus, onda neka bude tako. Ja sam se predstavio kroz takmičenje „Pinkove zvezde“ kao pevač i imao sam nastupe pre toga, tako da su ljudi već znali za mene… To je glupost – rekao je Sloba.

Luna je, takođe, sinoć priznala da ne shvata zašto se Sloba nije borio za njihovu ljubav i, takođe, iskoristila je priliku da ukaže milionima gledalaca da se Sloba drastično promenio otkako je napustio „Zadrugu“, što je Radanović prokomentarisao.

– Svi vide nešto u drugima, niko ne vidi ništa o sebi. Ja ne smatram da sam se ja – promenio, jednostavno sam se umorio od cele priče. Shvatio sam da nije dobro ni za jedno ni za drugo da budemo zajedno. Sve sam uvideo kada sam izašao, to ne ide i tako je kako je – odgovorio je Sloba.

Blogerka je sa velikom ogorčenošću ispričala da je iznenađena Slobodanovom izjavom da je Kija ljubav njegovog života, a on je bez obzira na sve to i potvrdio.

– Normalno je da ću reći da mi je neko sa kim sam bio pet godina i u braku bio najvećoj ljubavi. Ne znam šta može biti ozbiljnije od toga, jer ja ozbiljnije od toga nemam. Ono što smo Luna i ja imali bilo je u okviru „Zadruge“ i to jeste bilo veliko.

Jesam se ja zaljubio i zavoleo je, ali ako se pitamo šta je bilo veće i ozbiljnije – naravno da je to bila Kristina. To je najnormalniji mogući odgovor – zaključio je Radanović.

 

Izvor: informer/pink.rs

Loading...