LUNA NIJE SVESNA ŠTA JE ČEKA: Kija joj sprema surovu osvetu u ZADRUZI!

Paklen plan

Pobednica prve sezone rijalitija „Zadruga“ i novopečena pevačica Kristina Kockar još uvek ima neraščišćene račune sa modnom blogerkom Lunom Đogani. Kockareva očito nije zaboravila šta joj je Kockareva priredila tokom prve sezone rasturivši joj brak sa Slobodanom Radanovićem, te je smislila način da joj vrati milo za drago. Kako saznaje Srpski telegraf, Kija dogovara sa produkcijom jedan vid gostovanja u „Zadruzi 2“, te će 24 sata biti Drvo mudrosti, pa će imati priliku da daje zadatke Luni, koja će biti učesnik, i da razgovara s njom.

Loading...

Naime, kako izvor blizak Kristini navodi, ona je izrazila želju da se na neki način pojavi u novom projektu i zada muke bivšoj suparnici.

– Kija je i dalje mnogo besna zbog svega što se dogodilo u prethodnih godinu dana, posebno zbog toga što je Luna dobila priliku da se pred narodom pere za sve što je uradila. Ubeđena je da Luna neće biti ništa bolja u novoj sezoni, ali joj je želja da se ona malo poigra s njom jer smatra da se Luna igrala s njenim životom od trenutka kad se smuvala sa Slobom. Predložila je produkciji da se u drugoj sezoni pojavi kao Drvo mudrosti, koje će tokom 24 sata razgovarati s takmičarima, a najbitnije joj je da ima priliku da popriča s Lunom, koja neće ni pretpostavljati ko se krije iza glasa Drveta – navodi izvor i nastavlja:

– Produkcija razmatra ponudu jer bi svakako bilo zanimljivo videti Kristinu u nekom drugom svetlu, a i kako će se poneti prema Luni, koja će biti jedan od mnogobrojnih učesnika „Zadruge 2“. Iako još uvek nije potvrđeno da će Kija dobiti priliku da se osveti Luni, ona nestrpljivo čeka da vidi ulazak svih zadrugara i s kim će Đoganijeva početi da se muva kako bi joj, naravno, na tom polju napakostila.

 

Izvor: srbijadanas.com/Telegraf.rs

Loading...