HAOS! Dara Bubamara napadnuta nožem!

Pijani obožavalac nasrnuo je na pevačicu.

Na nastupu u Parizu pevačica je bila meta muškarca na čije udvaranje nije odgovorila, otkriva Janči Virag, koji je osujetio nasilnika.

Loading...

Nemili događaj odigrao se u jednom klubu, gde ju je napao muškarac koji je u ruci držao perorez.

– Bio je pripit, navalentan i bezobrazan dok je stajao ispred lokala. Non stop je pitao kada će da dođe Dara. Poludeo je kada sam mu rekao da je već stigla u klub i na silu je pokušao da uđe. Nisam mu dozvolio i rekao sam da može da uđe samo kad se smiri – priča Srbin iz Zrenjanina koji godinama radi kao obezbeđenje svetskih i domaćih zvezda u francuskoj prestonici.

Janči dodaje da je taj muškarac posle pola sata ponovo prišao, ovoga puta preklinjujući ga da mu dopusti da uđe kako bi video pevačicu, jer je obožava.

– Sve je bilo u redu, ona je pevala, a on je stajao u blizini bine. Snimao ju je telefonom, znao je svaku njenu pesmu. Slao joj je poljupce i mahao rukama da skrene pažnju na sebe. Haos je nastao kada je Dara završila prvi blok pesama i krenula na pauzu. On ju je dozivao, ali ona ga od muzike nije čula i nije se osvrnula. To ga je razbesnelo, pa je krenuo za njom, a ja za njim. Na sreću, uhvatio sam ga za ruku i tada sam video da drži perorez! Oborio sam ga na pod, a potom izbacio iz lokala i pozvao policiju – ispričao je Janči.

 

Izvor: Kurir/M. I.

Loading...