STANIJA OTKRILA EMOCIJE: Obeležila sam teritoriju, njegov zagrljaj mi je lepši od milion poljubaca! (VIDEO)

– Pametan je, duhovit i to me je privuklo što ima neki šmek i šarm, što ga izdvaja od drugih – rekla je Stanija

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović otvoreno pokazuju simpatije jedno prema drugom, što su zadrugari, ali i gledaoci primetili, a sada je voditelj Ognjen Amidžić rešio da porazgovara sa Stanijom na tu temu.

Loading...

– Super sam. Odvija se situacija. Sada je sve mnogo jasnije. Pre sedam dana si me pitao ko je u top tri, ili u top pet momaka, sada se već sve rasčistilo, ima samo jedan, to je Vlada. On mi najviše odgovara i zadobio je najviše moje pažnje. Još se ništa konkretno nije desilo. Pametan je, duhovit i to me je privuklo što ima neki šmek i šarm, što ga izdvaja od drugih. Ima tu još lepih momaka, ali sam na Vladu spustila šapu – rekla je Stanija.

Ona je priznala da se polako pripremaju za ulazak u emotivnu vezu, ali da za to treba još vremena.

– Ozbiljna je priprema, za mnoge situacije mu ukazujem šta ne bi trebalo da radi. U stvari, mislim da on mene iskušava jer je mnogo iskusniji u rijalitiju, mnogo je svestan svega, gde je i šta radi. Veštiji je u frkama nego ja, ja sam više svoja, smirujem situaciju, da ne vide svi, da ne dođe pitanje, a on čim vidi priliku, želi da napravi frku od toga. Ja bih više sve to sakrila – navela je Dobrojevićeva i dodala:

– Nisam se zaljubila, ali sam obeležila teritoriju. Nije pao poljubac, ali i da je pao ne bih ništa promenila u ponašanju. On je meni sada prijatelj, a za nešto drugo je otvoreno, ali polako.

Stanija je istakla i da joj se Tomović zakleo na vernost već u prvih nekoliko dana od početka ovog šou programa.

– On se zakleo još četvrti-peti dan rijalitija da više neće ni jednu drugu da pogleda. Nisam siguran da li igra igru ili je njegova emocija iskrena. Ali sa tim što je rekao on je mene kupio. Pridržava se toga i ja mu stvarno verujem dok se ne uverim svojim očima u suprotno. Meni je jedina slaba tačka vezivanje za ljude. Kad ja sedim i on dođe i zagrli me, lepše je od milion poljubaca – rekla je starleta.

Pogledajte šta je Stanija rekla o Vladimiru:

 

Izvor: Telegraf.rs

Loading...