STANIJA – VLADIMIR – LUNA: Novi ljubavni trio u RATU! Žene su urlale, a Tomović na kraju presudio! (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević preneo je prvo pitanje koje je publika postavila Vladimiru Tomoviću.

– Luna te je na početku odbila rečima da voli svog bivšeg dečka, da li ti je to povredilo ego? – glasilo je pitanje za bivšeg sportistu.

Loading...

– Nije me ona odbila, nije do toga došlo. Ona je to rekla, a kad ona ima simpatije prema nekom drugom ja to poštujem. Do toga smo došli uz priču i to je to – rekao je Vladimir.

Odgovor na ovo pitanje dale su i Luna Đogani, ali i Stanija Dobrojević, koja je sada Tomovićeva simpatija, sa kojom provodi najviše vremena.

– Ja sam ušla ovde sa stavom da nađem dečka, da nisam spremna na to. Vlada me nikada nije muvao, bili smo bliski, upoznavali smo se. Video je da sam i dalje povređena, i tu je odmah prekinuto naše upoznavanje – navela je Đoganijeva.

– Luna mi je rekla da je on nju muvao prva tri dana, rekla je da je on ipak bacio oko, onda sam ja njega pitala, on je rekao… Ne znam, da ona trči za njim i da je ona ustvari bacila oko. Posle je on rekao da je, u stvari, vrteo tu priču. Zatim je rekao da nema mene da bi muvao Lunu. Ali znamo šta se posle izdešavalo, dao je zakletve i ja ću ga držati za reč – istakla je Stanija.

Luna nije mogla da ostane imuna na starletine reči, te je ustala i demantovala njene navode.

– Ja ni za kim nisam trčala, pogotovo ne za muškarcem – završila je blogerka.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

 

 

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...