Kija : „Slobodane, kriv si što IMAM RAK“ Sloba BURNO REAGOVAO?! Nakon odgovora, KIJA JE ZANEMELA !

Bivša učesnica „Zadruge“ Kristina Kockar trenutno preživljava pravu dramu otkako su joj doktori saopštili da ima tumor, a kako Srpski telegraf saznaje, novopečena pevačica za svoje loše zdravlje krivi bivšeg supruga Slobodana Radanovića. Naime, izvor blizak Kockarevoj otkrio je da bivša učesnica rijalitija neprestano svaljuje krivicu na pevača i smatra da je on glavni krivac što joj je zdravlje narušeno.

Loading...

– Kristina je u poslednjih godinu dana bila pod konstantnim stresom kako zbog razvoda od Slobe, tako i zbog posla, jer je non-stop na nogama. Prijatelji su je savtovali da ode lekaru i obavi detaljne preglede kako bi bila sigurna da joj zdravlje zbog nezdravog načina života nije ugroženo, a tada se ispostavilo da je bilo dobro što je otišla na preglede. Doktori su uradili detaljne analize i odmah joj saopštili da ima benigni tumor i da bi što pre trebalo da ode na operaciju. Doživela je šok kada je saznala za to i počela da plače, a nakon što je došla sebi, u jednom trenutku je počela da besni i za sve krivi Radanovića. Govorila je da joj je svojim postupcima uništio život i da je zbog njega u takvom stanju kakvom jeste. Čim su stigli nalazi i rezultati biopsije, koji su potvrdili da ima rak, Kristina je majci rekla: „Slobodan je lično kriv što imam rak. To je zbog svega što mi je uradio“. Odmah je pozvala svog bivšeg supruga i kroz suze počela da viče: „Slobodane, ti si kriv što imam rak. Stigao me je sav stres koji sam zbog tebe proživela. Nadam se da vidiš koliko mi je teško dok sam gledala kako se raspada sve što sam sa tobom gradila. Slobodane, neka ti je na čast. Moje bolest je rezultat tvog ponašanja prema meni“ – priča sagovornik i nastavlja:

– Slobodan je ostao zatečen nakon što je čuo šta mu je Kija ispričala preko telefona da ceo minut nije bio u stanju da prozbori nijednu reč. Samo je uzdahnuo i odmah počeo da se izvinjava. Rekao joj je: „Ja ne mogu da verujem šta si mi sada izgovorila. Ne znam kako je moguće da mene kriviš za sve to. Ja jesam grešio i prokockao naš brak, ali nisam kriv za to što si dozvolila da te sve ovo toliko pogodi. U svakom slučaju, izvini, pozovi me šta god da ti zatreba. Biću tu za tebe.“ Kockarevu su ove reči još više izbacile iz takta jer se Sloba pravdao preko telefona, pa je počela da ga psuje, a na kraju mu je spustila slušalicu – završava izvor.

Foto: Printscreen
Izvor:srbijadanas.com

Loading...