POZNAT DATUM DRUGE OPERACIJE DARKA LAZIĆA: Pevač sve vreme pod budnim okom TIMA LEKARA! Borba za ozdravljenjem i dalje TRAJE!

Pevač Darko Lazić već 11 dana vodi tešku životnu bitku nakon što je preživeo stravičnu nesreću u blizini rodnog Brestača.

Loading...

Pevač je danima bio u veštačkoj komi, zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a sada su lekari doneli odluku da ga podvrgnu još jednoj operaciji.

Naime, Darko Lazić će 12. novembra ponovo biti primljen u operacionu salu!

Lekari će tada izvršiti intervenciju na njegovoj nozi. Otvoreni prelom noge stoji od saobraćajne nzgode ali zbog slabog opšteg zdravstvenog stanja to nije moglo da se sanira.

Podsetimo, Darko Lazić je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću na ulazu u njegovo rodno mesto Brestač. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a bio je i na dijalizi bubrega koji su radili smanjenim intezitetom. posle dva dana od kako je primljen u bolnicu primio je i transfuziju krvi.

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs

Loading...