DOK SE DARKO BORI ZA ŽIVOT, ANA SEVIĆ DONELA ŠOK ODLUKU! PEVAČICA NAPUŠTA SRBIJU: Možda povede i ćerku Lorenu!

Dok se Darko Lazić iz sve snage bori za život nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo pre desetak dana, njegova još uvek zakonita supruga i majka njegove ćerke Lorene Ana Sević putuje s dečkom Danijelom Nedeljkovićem po Evropi.

Loading...

Tek što se vratila s kratkog puta iz Frankfurta, gde je s momkom šopingovala dva dana, voditeljka i pevačica isplanirala je odmor u Španiji. Bez obzira na loše zdravstveno stanje njenog muža, koji i dalje izlomljen leži u KBC Zemun i čeka tešku operaciju noge, ona nije odložila planirani put.

„Ana i Danijel su pre mesec dana rešili da se odmore van Srbije i rezervisali su aranžman. Tada niko nije ni slutio šta će se dogoditi Darku. Verovatno je Sevićeva nakon muževljeve nesreće razmišljala da pomeri putovanje, ali ipak to nije učinila. Postoji mogućnost da će sa sobom povesti ćerku Lorenu, a takođe je moguće da će je ostaviti na čuvanje majci Danijeli“.

„Na put bi trebalo da idu narednih dana. Ana hoće da se sakrije i pobegne od svega, naročito što je javnim pozivom da se ne daje krv za Darka poljuljala svoj odnos s Lazićevom porodicom i najbližim prijateljima. Njeni prijatelji joj govore da treba da nastavi da živi kao i ranije i da o Darku sada ima ko da brine. Iako ju je zabolelo sve što mu se desilo, što je i logično, ipak je činjenica da su se oni odavno rastali i da ona ima prava na svoj život“, otkriva naš izvor.

Pevačica je preksinoć, odmah po povratku iz Frankfurta, odakle je Kurir imao ekskluzivne fotografije iz jedne dečje prodavnice igračaka, otišla na koncert Maje Berović u Štark arenu. Ona se s dečkom pojavila u 20:27, izašla je iz kola, na sekundu ispozirala medijima uz osmeh, da bi zatim brzim hodom odjurila na VIP ulaz bez ijedne reči. Novinarima se nije odazvala čak ni kad su je pozvali po imenu.

Kad smo je pozvali za komentar, ni ovog puta nije odgovarala na naše pozive.
Podsetimo, čim je Darko doživeo nesreću, Ana je prvih dana svakodnevno odlazila u bolnicu i kao zvanična supruga jedina je imala pravo posete na intenzivnoj nezi. Već nekoliko dana ona pevača ne obilazi.

Konzilijum odlučio

Pevaču 12. novembra operišu kuk i butnu kost

Konzilijum lekara koji brinu o zdravstvenom stanju Darka Lazića održan je u petak u KBC Zemun, gde je odlučeno da će mu operacija butne kosti i kuka biti 12. novembra ukoliko se nešto ne pogorša.
– Darko je sada mnogo bolje u odnosu na to kako je bio. Svestan je, komunikativan, veseo i pun duha. Tačno je da je pod jakim analgeticima, ali uzevši u obzir težinu njegovih povreda, to je sasvim normalno. Od ležanja mu se na plućima stvorio sekret, pa od juče uzima lek za iskašljavanje, ali svi ostali organi su vitalni. Kad kažem svi, mislim i na bubrege, koji, istina imaju oslabljenu funkciju, ali zbog toga mu svakodnevno radimo dijalizu, tako da i to držimo pod kontrolom – rekao je lekar s odeljenja intenzivne nege koji je zadužen za folkerov oporavak.

Foto: Printscreen

Izvor: Kurir.rs

Loading...