RASPLAKALA ŽIRI! Preslatka Darija Vračević izdominirala na sceni „Pinkovih zvezdica“! (VIDEO)

Još jedna „Pinkova zvezdica“ koja je ostavila neizbrisiv trag u drugoj sezoni ovog dečijeg muzičkog takmičenja, Darija Vračević, predstavila se ove noći kada su svi mališani pokušali da dočaraju scene iz najpoznatijih mjuzikala.

Loading...

Darija Vračević izvela je numeru „Težak život“ i „Tomorrow“ iz mjuzikla „Annie“. Ona je svojim talentom uspela da rasplače članice žirija, Gocu Tržan i Leontinu Vukomanović, koje su bile oduševljene ovim nastupom.

Ovo je zvezda brodvejskog muzikla, mislim da ovo neće niko da prevaziđe. Kad bih mogla da dodelim desetku nekome, to bi bila ti. Toliko si dirljiva, teatralna, toliko si u glumi, u plesu, u pevanju… Pevački si postala kuća, a ne dete – navela je Leontina.

– Neki su stagnirali, uljuljkali su se time što su bili u „Zvezdicama“, a na njoj se vidi i čuje koliko je radila na sebi. Pevala si prosečno u drugoj sezoni, međutim sada toliko zrelo i ozbiljno pevaš. Ne znam da li ovaj mjuzikl postoji u Srbiji, ali ti si se svakako kandidovala za njega. Toplo ti savetujem da odeš na audiciju jer si neverovatna, nisi napredovala jedan stepenik, nego sto stepenika – rekla je Goca.

Kako je izgledao ovaj fenomenalan nastup pogledajte u nastavku.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...