SAHRANILA GA! Karleuša bukvalno uništila Bubu Korelija u dve rečenice! Više neće smeti da zine?

Pevačica Jelena Karleuša u razgovoru za emisiju „Glamur“ istakla je da nije sigurna kako se Buba Koreli menja po padežima, a nedavno je otkrila javnosti da ima duet sa njim i Jalom Bratom, ali da ga neće izdati, jer su previše dueta snimili sa drugim izvođačima.

Loading...

Bosanski reper Buba Koreli očigledno više ne može da trpi Jelenine prozivke, pa je rešio da joj odgovori.

View this post on Instagram

#daddy

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

– Jelena Karleuša nikada neće snimiti pesmu sa nama, jer je previše stara. Može snimiti samo reklamu za one pelene za odrasle. Mi smo za nju previše mladi i previše uspešni. Mislim da je bolje da ideš da gledaš muža na utakmicama, to ti je najunosnije, to ti najviše doprinosi, ostavi mikrofon, nije to za tebe – rekao je Buba u video snimcima koje je okačio u videu Instagram storija, a potom dodao:

– Ako je toliko savršena i bez kompleksa neka kaže zašto je blokirala na Instagramu Jalu kojeg je toliko hvalila? Zašto je blokirala mene i zašto je blokirala Maju? – zaključio je poznati reper.

Karleuša nije dugo čekala, a njen brutalan odgovor na prozivke Korelija će se prepričavati godinama.

Naime, JK je na svom Tviter nalogu objavila tekst pesme koju su za nju napisali Jala Brat i Buba Koreli u kojoj se veliča njen lik i delo:

– Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi, ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, izvinjenje – sa stilom je odgovorila Jelena bez niskih uvreda.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...