SLOBA I KIJA SE TAJNO VIĐAJU U NJENOM STANU: Prvo ih je odao GRAŠAK, a evo zašto sve KRIJU od javnosti!

Pobednica rijalitija Zadruga ugostila je bivšeg muža i sa njim uživala u ručku, što je i više nego dovoljan dokaz da je među njima sve u najboljem redu

Loading...

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović jesu se razveli pre dva meseca, ali, po svemu sudeći, nisu prestali da se viđaju. Doduše, tajno. Pobednica rijalitija „Zadruga“ i pevač izgleda da ne mogu jedno bez drugog iako u javnosti često govore negativno o svom emotivnom odnosu.

U prilog tome svedoče i fotografije koje su oboje postavili na društvenim mrežama, doduše od sat vremena razmaka, a na kojima se jasno vidi da su zajedno ručali. Oni su, naime, uslikali svoje obroke i fotografije okačili na Instagram. Fanovi su odmah lako zaključili šta se zaista među njima dešava.

– Ma, koga vi zaje*avate?! Zajedno provodite vreme, ručate, spavate, a ovamo se za narod pljujete i vređate. To mi je katastrofa i licemerno – jedan je od komentara pratilaca na Instagramu.

To je bio i više nego dovoljan povod da se raspitamo o tome kakav je zaista odnos među supružnicima.

Kija, kao, naučila lekciju
Prevaru ne treba opraštati

Kristina Kija Kockar ispričala je u emisiji „Magazin In“ kako se osećala dok je u svoja četiri zida gledala kako je tadašnji suprug Sloba Radanović javno vara sa Lunom Đogani.

– To je postala fizička bol, bukvalno te zaboli u grudima. To je nešto što ne može rečima da se opiše. Mnoge žene oproste prevaru jer se desi u četiri zida i pređu preko svega. Ovo je drugačije jer je sve bilo javno, samim tim je i mnogo teže. Zovu te i poznati i nepoznati da daš komentar, a ti ne znaš gde se nalaziš – rekla je ona i dodala:

– To mi je dalo snagu da budem jaka i da ne oprostim. Jer prevaru ne treba opraštati. Mi nemamo dece i mladi smo, mislim da bi se sve to ponavljalo. Meni su nepoznati ljudi bili podrška. Oni su mi dali snagu da sve to prebrodim i da presečem. Pa mi smo iz istog grada, bilo me je sramota – jadala se bivša stjuardesa.

– Kija i Sloba se redovno viđaju. To nije ništa novo. Ona posećuje njega u njegovom stanu, a i on je redovan gost kod nje otkako je sebi obezbedila nekretninu u Beogradu. Viđaju se u zavisnosti od obaveza, ali svakako da slobodno vreme koje imaju provedu zajedno. Zar nije čudno to što on još uvek nema devojku, a ni ona dečka? Njih dvoje su provalili šta prolazi kod naroda i tako se i ponašaju. Popularnost je već počela da opada, pa sada se hvataju za slamku spasa. Ali niko nije lud da im poveruje da među njima nema ničega i da su samo ostali dobri prijatelji posle razvoda. To mogu da pričaju samo javno, da bi nastavili da budu popularni, jer je to priča koja ih je u javnosti i održala – priča naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo najpre Kiju, koja nije odgovarala na naše pozive, pa smo Radanoviću poslali poruku sa konkretnim pitanjem kakav je bio grašak i da li ga je njegova bivša supruga spremila ili je kupila gotovo jelo. Međutim, ni on nije odgovarao na poruke.

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs

Loading...