ZEBNJA U SRCIMA: Darkov prijatelj se oglasio o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju

Pevač, Darko Lazić, noćas je hitno operisan u KBC Zemun, gde leži od 23. oktobra i oporavlja se od posledica teške saobraćajne nesreće koju je doživeo nedaleko od svog rodnog Brestača.

Loading...

Lazić se navodno požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost.

Njega su punktirali i iz pluća mu izvukli dve litre krvi, kako pišu domaći mediji. Darkov prijatelj i menadžer, Miljan Vračević danima je u bolnici, a danas je za jednu emisiju ispričao:

– Sedimo ispred bolnice, čekamo, to je sve što mogu sada da kažem. Nismo još bili kod doktora, tu smo, čekamo doktora. Ne znam ni da li je operisan. Ne znamo ništa – rekao je Miljan i dodao:

– Ništa još nisu rekli, treba posle opet da dođemo. Ne znam ništa, ja sam sišao sačekao njegove roditelje. Ostalo je na tome da se čujemo posle i opet odemo do bolnice – zaključio je Vračević.

Darkov prijatelj je naveo da će u toku dana imati detaljnije informacije o Darkovom zdravstvenom stanju, ali da za sada ništa ne zna.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...