DNEVNI HOROSKOP za 06.11.

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Loading...

Ovan

Imate višak energije i sjajno se osećate. Danas je odličan dan za nove početke na poslu. Nemojte da ulazite u rasprave sa kolegama, nego pokušajte da nađete kompromis.

Bik
Niste raspoloženi za druženje. Dobro bi bilo da završite sve što započnete. Pametno isplanirajte obaveze. Izdvojite vreme za odmor, inače ćete biti celog dana pod stresom.

Blizanci
Bitno je da platite račune na vreme. Imate dosta planova, ali treba da se fokusirate. Kolege mogu biti od pomoći.

Rak
Idealan je dan za posao i promene na poslu. Ne propuštajte prilike koje Vam se pružaju. Samouvereni ste. Očekujte uspeh.

Lav
Opterećeni ste dešavanjima u privatnom životu, ali ne dozvolite da to utiče na posao. Najbolje bi bilo da što više vremena provedete van kuće, u prirodi. Moguće je i kraće putovanje.

Devica
Okruženi ste dragim ljudima. Imate utisak da će Vam biti od pomoći i u pravu ste. Treba da se posvetite poslu. Iskoristite dobre aspekte da biste napredovali.

Vaga
Naglasak je na partnerstvima danas. Romantični ste. Budite otvoreni i direktni na poslu i jako brzo ćete napredovati.

Škorpija
Možete biti pod stresom zbog posla. Premoreni ste i ne možete sve da postignete. Mogući su problemi sa zdravljem, zato nemojte da se premarate.

Strelac
Energični ste i poletni, sve Vam ide od ruke. Nemojte previše da radite, nego se fokusirajte i odradite samo najbitnije stavke. Ako radite više stvari, nećete biti previše uspešni.

Jarac
Danas su idealni aspekti za ljubav. Provedite više vremena sa porodicom. Odlično se osećate kod kuće. Potrudite se da održite dobre odnose sa kolegama.

Vodolija
Previše obaveza Vas opterećuje i nemate dosta vremena za sebe. Želite da sve uradite savršeno na poslu. Neophodan Vam je mir u toku dana.

Ribe
Danas je dobar dan za priliv novca. Potrudite se da date svoj maksimum, jer će se svaki doprinos računati. Izbegavajte da činite drugima usluge, prvo završite sve što ste planirali da odradite.

Foto: Pixabay.com
(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs, astrolog Jovana Vilimonović)

Loading...