Karleuša ponovo napada: Brutalna uvreda Maji Berović i to zbog Cece – slika govori SVE! (FOTO)

Kada je Jelena Karleuša u pitanju, sasvim je jasno da je bilo koji prijatelj Svetlane Cece Ražnatović, najčešće njen neprijatelj.

Loading...

Upravo iz tog razloga je najverovatnije Karleuša i „uzela na zub“ pevačicu Maju Berović, koja je nedavno održala koncert u prepunoj Areni. Sve je počelo nakon što je Ceca ostavila Maji komentar podrške za jedan njen nastup

Ovaj put je Jelena na svom Tviter nalogu objavila sliku na kojoj se nalazi Maja sa Cecom i prijateljima, uz nju napisavši i nešto što se i te kako može shvatiti kao uvreda:

– Stokholmski sindrom – stoji u opisu slike.

Ostaje da se vidi da li će Maja nekako odreagovati na ovu prozivku.

Stokholmski sindrom je naziv psihološkog stanja koje nastaje u situacijama u kojima dolazi do zbližavanja otmičara i talaca. Zbližavanju otmičara i njihovih žrtava doprinosi vreme provedeno u takvoj situaciji; što više vremena protekne, veća je mogućnost stvaranja stokholmskog sindroma, a s tim i manja verovatnoća povređivanja talaca. Takođe, zbližavanju mogu da doprinose veličina prostorije u kojoj se zajedno nalaze otmičar i talac, ispunjavanje zahteva kojima su vlasti izašle u susret, sličnost političkih stavova itd.

Stokholmski sindrom ne nastaje u situacijama kada su taoci izolovani, kada nemaju kontakt sa otmičarima, ili kada ima nasilničkog ponašanja od strane otmičara prema taocima ili drugim licima

Foto: Printscreen
Izvor (Srbijadanas.com / Vikipedija).

Loading...