TUČA!? NOVI HAOS UOČI JUTRA: Brojno obezbeđenje uletelo, NAPALA JE, gađala ŠOLJOM – zadrugari RAZDVAJAJU!

Suzana Perović Blondi jutros je u radio-emisiji kod Zorice Marković i Suzane Perović pričala o Marijani Zonjić. Tom prilikom otkrila je detalje o odnosu njenog sina Save Perovića i ove ukućanke.

Loading...

– Blondi je rekla i kako je tužila Marijanu, a Zonjićevoj se nije svidelo ono što je o njoj pričala Suzana, zbog čega je došlo do velike frke nasred dvoriša. U svađu Blondi i Marijane se umešao i Suzanin sin Savo Perović, a obezbeđenje je odmah reagovalo.

– Majku mi je opet pominjala, j*bem je u usta! Beži bre od mene – izjavila je Marijana.

– Niko ti nije spominjao majku u ružnom kontekstu, pričala je šta se desilo! Rekla je da joj je poslala poruku! Šta je tu loše? Ajde idi tamo da ti ne bih ja! Beži bre k*rvetino! Hoćeš da ti ja progovorim? Ti ćeš meni nešto! Znaš koliko si prosta zbog toga što radiš – vikao je Savo na Marijanu.

– Ajde j*bi me budalo! Ajde! Ajde bre glupa si kao k*rac! Ti si uličarka! Samo te nije j*bao ko nije hteo – govorila je Blondi Marijani.

Pogledajte ceo haos na snimku, Marijana je u jednom trenutku bacila šolju, iako nije nikoga pogodila ona je polila nedužnu Radu:

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...