DRAMA U WC-U: Aleksandra PONOVO NAPALA Minu… NEMA mira u Zadruzi! (VIDEO)

Haos nakon veridbe Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića u rijalitiju „Zadruga“ nikako da se stiša. Aleksandra je napravila skandal zbog očevog poteza, dok je Mina normalno prihvatila odluku njene majke.

Loading...

Nakon što ih je napala u kući kada je krenula i fizički da se obračuna s njima, Aleksandra je ponovo napala porodicu Vrbaški. Ovoga puta Minu koju je srela dok su je odvodili u toalet da se smiri.

– Pominje moje dete, ološ jedan raspali. J**o vas rijaliti – vikala je Aleks dok je išla ka toaletu, a onda je videla Minu u drugom kraju dvorišta i ponovo je napala – Da li je smešno? Da te pitam kao čoveka, da li ti je ovo smešno? Zanimljivo ti je? Da li ti je ovo dobar šou-program? Jesi dobila marketing i kadar? Jadnice jadna, najjadnija… Klošari – vikala je Subotićeva dok ju je David odvodio u WC.

– Hajde izađi iz rijalitija! Hajde izađi napolje iz Zadruge – govorio je Dragojević dok ju je sprovodio i dodao da „ne veruje kakvi su to jeftini ljudi i šta su sve spremni da urade zarad novinskog natpisa“.

– Ćutala sam svima u prvoj sezoni, sada više neću. Jesam ja napravila ovo ili moja majka i njen otac? Spominje mi majku, sve najgore je rekla za nju. Kaže da je Ivana pričala nešto za njeno dete, a to je laž! Drami bez veze… Šta to ona ne može da prihvati? Možda je njen otac srećan i zaljubljen, a ona tako – besna je bila i Mina.

Aleksandra je potom ušla u toalet i ponovo proživljavala teške trenutke po njene živce – plakala je, tresla se, potpuno slomljena… Ona je potom još jednom isterala oca iz prostorije i nije htela s njim da razgovara.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...