LAZIĆEVA KRIZA SVE ŽEŠĆA Ovo je jedini Darkov spas od DROGE!

– Svakodnevno plače i ima jake anksiozne napade, plaši se da nikada neće moći da funkcioniše normalno bez opojnih supstanci – kaže naš izvor

Loading...

Pevač Darko Lazić već danima se suočava sa ozbiljnom apstinentskom krizom, zbog koje svakodnevno mora da razgovara sa psihijatrom, ekskluzivno saznaje „Alo!“. Naime, otkako su lekari probudili Lazića iz veštačke kome, pevač ne prestaje da traži narkotike, jer mu je fizički i psihički neizdrživo da dan pregura bez droge.

Zbog toga se timu lekara koji prate Lazićevo stanje odnedavno priključio i psihijatar, koji svakodnevno vodi duge i iscrpljujuće razgovore sa pevačem.

– Darkovo stanje je sada koliko-toliko stabilno, jer je, hvala bogu, ono najgore i najteže prošlo. Izdržao je operacije kuka i butne kosti, preživeo je sve velike i male zdravstvene krize koje su se desile otkako je primljen u bolnicu, ali najteža bitka mu tek predstoji. Otkako su ga lekari probudili iz veštačke kome, Darko ne prestaje da traži da mu lekari i medicinsko osoblje donesu drogu, jer trpi ogromne fizičke bolove i psihičke lomove zbog apstinentske krize – kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak Laziću i objašnjava da pevač prolazi kroz posebne muke.

– Onima koji znaju šta znači apstinentska kriza jasno je kroz koji pakao Darko trenutno prolazi. Jasno im je i da kokain izaziva najjaču psihičku zavisnost, ali i fizičke krize koje se, čak i u optimalnim uslovima, teško prevazilaze. On je imao stravične fizičke reakcije neposredno pošto su ga lekari probudili, jer je njegovo telo počelo da reaguje na povlačenje narkotika iz organizma. Tresao se i preznojavao danima, a svaki put kada bi ga obišli lekari ili medicinske sestre, tražio im je da mu daju drogu. On je svestan gde se nalazi i zbog čega je u bolnici, ali takve stvari su jednostavne jače od njega, pogotovo što je godinama redovno zloupotrebljavao alkohol i drogu. Lekari u KBC Zemun su pokušali da urade sve kako bi njegove krize umanjili, te su na kraju u tim uključili i psihijatra, koji sa Darkom razgovara kad god je neophodno – kaže naš izvor i dodaje da psihijatar pevača posećuje najmanje dva puta dnevno.

– Darko se svakodnevno žali psihijatru da mu je teško bez droge, plače ga i moli da mu olakša muke i da mu prepiše jaka sredstva protiv bolova. Suočava se sa jakom depresijom, jer polako shvata šta je uradio svim ljudima koji ga vole, roditeljima, ćerki Loreni, bivšoj ženi Ani, verenici Marini… Sada su počeli i da mu se javljaju iracionalni strahovi, plaši se da nikada neće moći da funkcioniše normalno bez droge, plaši se da nikada neće naći zadovoljstvo u životu bez narkotika, ali ga lekar uverava da su te stvari normalne. Jednostavno, trebaće mu najmanje nekoliko nedelja da se u potpunosti skine sa droge, a onda će čitav život morati da se trudi ostane čist. To je ono čega se Darko najviše plaši – kaže naš izvor na kraju razgovora.

Foto : Printscreen
Izvor: Alo.rs

Loading...