ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U PAROVE!? I to – ne sam! Ovako nešto u vili još nije viđeno!

Voditeljke TV Hepi najavljuju nove učesnike rijalitija koji će u toku sledeće nedelje postati ravnopravni takmičari sa onima koji su trenutno u vili. Bojana Ristivojević otkrila je ukućanima da će to biti jedna porodica, a produkcija, navodno, vodi pregovore sa Zoranom Marjanovićem i njegovim ocem Vladimirom.

Loading...

– Pregovori traju već mesec dana, a porodica Marjanović je imala specijalne uslove. S obzirom na to da optužnica protiv Zorana Marjanovića za teško ubistvo supruge Jelene i dalje postoji, a da se on brani sa slobode, veliko je pitanje kako bi to funkcionisalo. Ipak, producenti su uporni u želji da njega i njegovog oca Vladimira ubace u rijaliti – kaže izvor lista „Alo“.

– Ponudili su im ozbiljnu sumu, koju bi retko ko mogao da odbije, ali njih dvojica i dalje razmišljaju. Ipak je bio veliki pritisak na Zorana zbog cele situacije, tako da on nije siguran da li bi mogao da prihvati ponudu i bude izložen ponovnom medijskom pritisku – dodaje izvor.

Producenti televizije Hepi kratko su prokomentarisali ova saznanja:

– Dogovor je postignut. Porodica Marjanović ulazi u rijaliti šou „Parovi“. Ovako nešto se ne pamti. Ulazi pet članova porodice Marjanović i to će biti veliko iznenađenje za sve.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...