NEREDI ISPRED HEPIJA?! Zbog ulaska Marjanovića u “Parove” NASTAO HAOS! Produkcija u strahu – OGLASILI SE

Vest da će kontroverzna porodica Marjanović sa Zoranom i Vladimirom na čelu postati deo rijalitija “Parovi” šokirala je Srbiju. Kako je pisano, producenti televizije Hepi u pregovorima sa Marjanovićima, koji bi uskoro trebalo da uđu u rijaliti.

Loading...

Nakon ove informacije, telefon “srećne televizije” ne prestaje da zvoni, a prema saznanjima lista “Alo”, nekoliko desetina građana je i dolazilo ispred zgrade “Hepija” da bi pretilo producentima.

– Svi su šokirani informacijom da bi se čovek, koji je optužen za ubistvo svoje žene, mogao naći pred kamerama. Pošto je priča o ubistvu Jelene Marjanović bila veoma medijski ispraćena, a počinilac i dalje nije iza rešetaka, fanovi rijaliti programa “Parovi” ne žele da gledaju čoveka protiv kog je podignuta optužnica – otkriva izvor.

– Pitanje je šta će se na kraju desiti sa pregovorima između Marjanovića i TV “Hepi” jer oni ne žele da po svaku cenu dovedu Zorana i Vladimira, a da budu izloženi pritisku fanova rijalitija i medija. Cela frka ni najmanje ne prija producentima – kaže izvor.

Članovi porodice Marjanović dobili su ponudu koja se ne odbija.

– Ponudili smo im ozbiljnu sumu, koju bi retko ko mogao da odbije, ali njih dvojica i dalje razmišljaju. Ipak bi bio veliki pritisak na Zorana zbog cele situacije, tako da on nije siguran da li bi mogao da prihvati ponudu i bude izložen ponovnom medijskom pritisku – otkrio je izvor, dok su producenti za “Alo” tada potvrdili da postoje pregovori.

– Dogovor je postignut. Porodica Marjanović ulaziu “Parove”. Ovako nešto se ne pamti. Ulazi pet članova porodice Marjanović i to će biti veliko izenađenje za sve – rekli su na TV “Hepi”.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...
loading...