SMRDUŠA NA LEKOVIMA KOJA SE J*BALA SA ALKOSOM PA ZATRUDNELA: Ljuba Pantović se sprema da uđe u rijaliti i RAZBUCA Kulićku, a tek šta će raditi Karađorđu! POKAZALA MIŠIĆE! (VIDEO)

Jedna od najkontroverznijih učesnica „Zadruge“ Miljana Kulić nedavno je komentarisala ceo haos koji je nastao između porodica Subotić – Dragojević, pa je Ljuba Pantović, majka Aleksandre Subotić imala potrebu da joj odgovori na svom Instagram profilu:

Loading...

„Kad kaže Miljana, smrduša na lekovima, koja se jeb*la sa alkosem kog je znala par dana i zatrudnela. Niko trezan je ne bi je*ao, a kamoli joj pravio dete. Bromazepam mafija“, napisala je Ljuba na svom Instagramu.


Foto: Printscreen/Instagram

Šuškalo se da će možda baš ona ući u „Zadrugu 2“, a mnogi priželjkuju njen ulazak jer tvrde da će napraviti pravu pometnju!

Podsetimo, u Zadrugu je ušao i Ljubin bivši muž Karađorđe Subotić, koji se verio sa mamom Mine Vrbaški, što je Aleksandra veoma teško prihvatila. Tokom veridbe Subotićka je histerisala, plakala, gađala stolicom tatinu buduću suprigu. Ljuba Pantović svom bivšem je žestoko zamerila što je „prodao“ ćerku zarad popularnosti.

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs

Loading...