DARKO LAZIĆ URLAO NA INTENZIVNOJ! DAJTE MI DROGU, BOLJE DA SE NISAM NI PROBUDIO IZ KOME: Pevač napravio haos u KBC Zemun, hitno reagovali čuvari!

Darko Lazić u nedelju veče doživeo je najveću apstinentsku krizu od 23. oktobra, kad je imao tešku saobraćajnu nesreću, posle koje se danima borio za život. On je urlao na intenzivnoj nezi, gde se i dalje nalazi, i pretio da će sebi oduzeti život ukoliko mu doktori ne donesu kokain.

Loading...

Pevač je zapomagao iz sveg glasa, zbog čega je osoblje moralo da ga izoluje i udalji od ostalih pacijenata, koje je svojim kricima uznemirio.

Lazić, koji je za tri nedelje dva puta operisan, od udesa nije mogao da konzumira kokain niti alkohol. Zato je, kao što je i očekivano, upao u apstinentsku krizu, koja je iz dana u dan sve ozbiljnija.

Prema informacijama našeg izvora, pevač je u nedelju veče bio u nervnom rastrojstvu i rekao da mu se više ne živi jer ne može da izdrži bez opijata.

– Ceo dan je govorio da se fizički oseća loše, da ima trzavice, da mu trne organizam, a uveče, stanje mu se naglo pogoršalo. Počeo je sve lošije psihički da se oseća, a anksioznost je porasla do te mere da je uznemirio sve pacijente na intenzivnoj nezi. U tom trenutku do njega je dotrčao jedan od četvorice čuvara koji ga redovno obilaze i brinu o njegovoj bezbednosti, a on mu je tražio ili drogu ili doktora. Kad je lekar stigao, Darko je počeo da rida i da ga moli za kokain uz objašnjenje da mu je jako loše – kaže izvor i dodaje da je, shvativši da doktor neće da mu pomogne, napravio haos.

– Počeo je da urla i nastavio da traži kokain. Bio je sav crven u licu, ridao je, pokušao je da ustane. Bilo je jezivo posebno kad je počeo da uzvikuje: „Dajte mi drogu, ubiću se ako mi ne date drogu! Bolje da se nisam probudio iz kome, ne bih osećao ovo. Dajte mi nešto da me uspavate, ne mogu ovo više da izdržim.“ Doktor je morao da reaguje i da mu, osim lekova za bolove, da i jaka sredstva za smirenje. Njegov krevet pomerili su u ćošak kako bi bio dalje od ostalih pacijenata da ne bi morali da ga gledaju u tom stanju. Odmah sutradan je pozvan i psihijatar, koji je razgovarao s njim – kaže izvor.

Apstinentska kriza jako je neprijatna, a u pevačevom slučaju naročito jer doktori trenutno ne rade na njegovom skidanju s droge, već na saniranju teških povreda koje je zadobio u udesu.

– Lekarima je prioritet da se Darko oporavi od nesreće i da mu organizam dovedu u red. Lečenje od zavisnosti se obavlja na drugačiji način, pristup je drugačiji, što je za njega neadekvatno u ovom momentu. Doktori ga razumeju jer se skida s kokaina na suvo i to je jako neprijatan i bolan proces. Povlačenje droge iz organizma izaziva trnjenje u celom telu i jak bol, a tu su i psihičke krize – završava izvor.

Roditelji očajni, majka plače svaki dan

Tek sad shvatili da je zavisnik

Roditelji Darka Lazića tek sada su postali svesni da je njihov sin u ozbiljnom problemu zbog narkotika. Iako se to da konzumira drogu svodilo na napumpane priče u medijima, Milan i Branka shvataju da je njihov sin zavisnik.

– Majka mu je očajna, svaki dan plače. Svesna je da se nesreća dogodila zbog kokaina i da je zavisnik, zbog čega je insistirala da se odmah krene na lečenje. Kad je čula za ispad u nedelju, toliko se uznemirila da je bilo strašno gledati je – kaže izvor blizak Darku.

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs

Loading...