DOK SE DARKO LAZIĆ BORI DA STANE NA NOGE: Evo u kakvom LUKSUZU i GLAMURU uživa Ana Sević! (VIDEO)

Pevačica i voditeljka Ana Sević odlučila je da se malo skloni iz Begrada i sa dečkom Danijelom otputovala u inostranstvo.

Loading...

Dok njen još uvek zakoniti suprug Darko Lazić leži u KBC Zemun i bori se da ponovo stane na noge, Sevićka uživa u idiličnom noćnom životu.

Iako je Ana od prvog dana uz Darka i njegove roditelje, Sevićka je odlučila da se skloni od svih problema i pritiska, da napuni baterije. Ona je na Instagramu objavila video prave praznične atmosfere, a i kako uživa u kafi.

View this post on Instagram

💋

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Podsetimo, Darko Lazić teško podnosi to što je doživeo saobraćajnu nesreću koja mu je ozbiljno narušila fizičko, ali i psihičko stanje.

Za desetak dana Lazić će biti prebačen na odeljenje KBC Zemun gde se pacijenti leče u posebnim apartmanima, a prema našim saznanjima, tamo će imati i privatno obezbeđenje.

Lazić trpi ozbiljne posledice zbog teške saobraćajne nesreće. Lekari iz KBC Zemun uspelu su da sanaraju veći deo njegovih povreda koje je zadobio kada se prevrnuo svojim BMW-om, ali pevač još uvek ne oseća noge.

Zbog toga će u narednom periodu, kada bude ustajao iz kreveta, morati da bude u invalidskim kolicima dok ponovo ne bude mogao da stoji. I to saznanje mu je teško palo.

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs

Loading...